nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ehh, co przeczytam jedną stronkę to już dwie namazane i tak z godzinke próbuję... btw mega spocik, tyle gablot się zjechało, tylko dziewczyny takie jakieś nieśmiałe , następny raz pewnie zaczne z kartką łazić i zdjęcia polaroidem robić żeby wszystkich spamięatać pisz, pisz, pozniej poczytasz szef ma juz wprawe mlodzik za nim my tu byliśmy to Warren już wymiatał posty ale w tamtych czasach byl jeden post na tydzien
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 mlodzik za nim my tu byliśmy to Warren już wymiatał posty ale w tamtych czasach byl jeden post na tydzien :polew: :good:
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ale w tamtych czasach byl jeden post na tydzien
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 widze vario ze znowu sie lapiesz na statystyki
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 byłem zrobić sobie kakao dla Was nie starczyło
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 no czasem jeden na mies :gwizdanie: to bez nas to dopiero musiała być tu stypa :polew: na ogólnopolski przyjeżdżało mniej aut niż teraz na poznański :polew:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ello! Właśnie zjechaliśmy z żonką do chatki... sorki za tak nagłe zniknięcie ale mieliśmy rezerwację w kinie na Shopaholic (za 2tyg. nie popełnię już tego błędu!! ) Bardzo mi się podobało a chyba jeszcze bardziej Gośce... wybaczcie początkową nieśmiałość, chyba nawet nie ze wszystkimi się przywitaliśmy, chociaż sam nie wiem dlaczego bo naprawdę sympatyczna z Was ekipa (dzięki za przełamanie pierwszych lodów VARIO - chociaż kto wie co by to było gdyby nie wspólny rajd przez "warszawską", BTW - Twój bagaj wymiata!)- obiecuję nadrobić wszystko następnym razem Kamosor - może jednak uda się namówić żonkę. My dziś też 1st time i mimo delikatnych oporów było za***iście - naprawdę fajni ludzie! Jeszcze raz dzięki za fajowego spota! Pozdro i do zobaczenia za dwa tygodnie (...także w kawiarni) :>
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Nawet nie zaglądałem teraz w statystyki hmm
Deni$ Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Chlopaki co tam ciekawego bylo dzis Na kiedy ten wyjazd na Pintball ???
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Bart-S zapowiada się, że będziecie częstymi spotowcami - dzięki za pozytywną opinię dla mojego klekota
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 mlodzik za nim my tu byliśmy to Warren już wymiatał posty ale w tamtych czasach byl jeden post na tydzien :polew: :good: jeszcze jakis rok temu, tak to sobie raczkowalo, a po prawie 2 latach istnienia, ekipa zalapala klimat
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ello! Właśnie zjechaliśmy z żonką do chatki... sorki za tak nagłe zniknięcie ale mieliśmy rezerwację w kinie na Shopaholic (za 2tyg. nie popełnię już tego błędu!! ) Bardzo mi się podobało a chyba jeszcze bardziej Gośce... wybaczcie początkową nieśmiałość, chyba nawet nie ze wszystkimi się przywitaliśmy, chociaż sam nie wiem dlaczego bo naprawdę sympatyczna z Was ekipa (dzięki za przełamanie pierwszych lodów VARIO - chociaż kto wie co by to było gdyby nie wspólny rajd przez "warszawską", BTW - Twój bagaj wymiata!)- obiecuję nadrobić wszystko następnym razem Kamosor - może jednak uda się namówić żonkę. My dziś też 1st time i mimo delikatnych oporów było za***iście - naprawdę fajni ludzie! Jeszcze raz dzięki za fajowego spota! Pozdro i do zobaczenia za dwa tygodnie (...także w kawiarni) :> super nastepmnym razem obowiazkowo w kawiarni na pogaduchy... tam jest lepszy klimat niz na parkingu ale trzeba to samemu przezyc - nie da sie tego opisac :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Chlopaki co tam ciekawego bylo dzis co bylo ciekawego? szybciej byloby napisac co byloby nieciekawego. wskaze bez namyslu, pewien debil w BMW-e
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 mlodzik za nim my tu byliśmy to Warren już wymiatał posty ale w tamtych czasach byl jeden post na tydzien :polew: :good: jeszcze jakis rok temu, tak to sobie raczkowalo, a po prawie 2 latach istnienia, ekipa zalapala klimat hehe i to wszystko dzięki nam!! sie znaczy nam wszystkim tu obecnym!!! (jedynie ten Madas to taki Cichy i nigdy nic nie pisze :polew:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No zimno tam było... trzeba się było potem rozgrzać a już jeden podłokietnik złamany od fiku miku
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 no czasem jeden na mies :gwizdanie: to bez nas to dopiero musiała być tu stypa :polew: na ogólnopolski przyjeżdżało mniej aut niż teraz na poznański :polew: :naughty: :kox:
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Chlopaki co tam ciekawego bylo dzis Na kiedy ten wyjazd na Pintball ??? no właśnie Deniś gdzieś Ty był jak Ciebie nie było :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi