Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Inne alkohole tez sa mozliwe, ale tylko dla Poznaniakow (Was znam i mam pewnosc ze nie wycofacie sie z zamowien na zlocie), mozna pisac swoje zyczenia na PW [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 12:54_________________________________________________tzn dla "WLKP" :gwizdanie: Tullamore Dew?
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Inne alkohole tez sa mozliwe, ale tylko dla Poznaniakow (Was znam i mam pewnosc ze nie wycofacie sie z zamowien na zlocie), mozna pisac swoje zyczenia na PW [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 12:54_________________________________________________tzn dla "WLKP" :gwizdanie: Tullamore Dew? Musashi wszystko co dusza zapragnie, zostaw mi wiadomosc na PW, pozniej sprawdze cene, bo teraz jade do ASO
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Inne alkohole tez sa mozliwe, ale tylko dla Poznaniakow (Was znam i mam pewnosc ze nie wycofacie sie z zamowien na zlocie), mozna pisac swoje zyczenia na PW [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 12:54_________________________________________________tzn dla "WLKP" :gwizdanie: Tullamore Dew? Musashi wszystko co dusza zapragnie, zostaw mi wiadomosc na PW, pozniej sprawdze cene, bo teraz jade do ASO auto jeszcze nie zrobione? koniecznie daj mi znac co bylo. jestem ogromnie ciekawy
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 cześć mloodzik ...już po pracy no teraz w domku obiadek i potem ściemnianie do 18 :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 cześć mloodzik ...już po pracy no teraz w domku obiadek i potem ściemnianie do 18 :gwizdanie: to fajnie masz :gwizdanie: ja cały czas w domku teraz ....o 15.30 cwicze
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 cześć mloodzik ...już po pracy no teraz w domku obiadek i potem ściemnianie do 18 :gwizdanie: to fajnie masz :gwizdanie: ja cały czas w domku teraz ....o 15.30 cwicze to wpadne na siłkę :polew:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 możesz wlecieć ...dzisiaj barki ćwicze i motyle
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 możesz wlecieć ...dzisiaj barki ćwicze i motyle to wejdę na barki i będę łapać motyle :kox:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 możesz wlecieć ...dzisiaj barki ćwicze i motyle to wejdę na barki i będę łapać motyle :kox: ok może być
kuredu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dzień dobry i narazie, bede jutro na forum, dziś tylko przelotem na minutke. 3majcie się chopaki i dziewczyny
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dzień dobry i narazie, bede jutro na forum, dziś tylko przelotem na minutke. 3majcie się chopaki i dziewczyny :hi: [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 14:35_________________________________________________ ok może być :tongue4
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dzień dobry i narazie, bede jutro na forum, dziś tylko przelotem na minutke. 3majcie się chopaki i dziewczyny sto lat Bartek ....miło że zawitałeś do nas na chwilę w podróży
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 możesz wlecieć ćwicze motyle myslalem, ze Adas dba o swoja forme, a on tresuje owady pchły też są modne
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dzień dobry i narazie, bede jutro na forum, dziś tylko przelotem na minutke. 3majcie się chopaki i dziewczyny sto lat Bartek ....miło że zawitałeś do nas na chwilę w podróży czyżby jakieś urodziny czy co??
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dzień dobry i narazie, bede jutro na forum, dziś tylko przelotem na minutke. 3majcie się chopaki i dziewczyny sto lat Bartek ....miło że zawitałeś do nas na chwilę w podróży czyżby jakieś urodziny czy co?? cwaniak
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dzień dobry i narazie, bede jutro na forum, dziś tylko przelotem na minutke. 3majcie się chopaki i dziewczyny sto lat Bartek ....miło że zawitałeś do nas na chwilę w podróży czyżby jakieś urodziny czy co?? cwaniak :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi