Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 2,5 kPLN? za co? Za wymontowanie połowy samochodu to za za wmontowanie drugie 2,5kPLN? Mechaniory u Ignasia są znani z montowania części z drugiej ręki :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? bylo duzo nowej wiary, wystarczylo podejsc i sie przywitac tymbardziej ze vario byl a jego chyba znasz o ile dobrze zrozumialem... :>[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 21:41_________________________________________________ Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? nie martw się ...możesz się śmiać ale ja się tak wstydziłem że dopiero po dwóch miesiącach napisałem tutaj :polew: poważnie teraz mówie a teraz popatrzcie co wyprawia... istny diabel spamowy
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? bylo duzo nowej wiary, wystarczylo podejsc i sie przywitac tymbardziej ze vario byl a jego chyba znasz o ile dobrze zrozumialem... :> no ja też tak to odebrałem że się znacie
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No to pierwsze lody przełamane, teraz czas na finke A nic nie piszecie czy odgadłem panią Kuredu? odgadles
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 nike gdyby nie Vario byłoby cienko... Nie znaliśmy się przed spotem - tyle tylko że przez większość warszawskiej aż do św Marcina ganialiśmy za sobą, a raczej ja za nim (zastanawiałem się czy na spot czasem nie wali). Na spocie podszedł do nas pierwszy - Vario wielki szacun za to
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nikuś nazywaj rzeczy po imieniu ---------POEZJE piszę
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? bylo duzo nowej wiary, wystarczylo podejsc i sie przywitac tymbardziej ze vario byl a jego chyba znasz o ile dobrze zrozumialem... :>[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 21:41_________________________________________________ Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? nie martw się ...możesz się śmiać ale ja się tak wstydziłem że dopiero po dwóch miesiącach napisałem tutaj :polew: poważnie teraz mówie a teraz popatrzcie co wyprawia... istny diabel spamowy LOL jestem w TOP 3 spamerów na dziś - Wooooooohoooooo!
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? nie martw się ...możesz się śmiać ale ja się tak wstydziłem że dopiero po dwóch miesiącach napisałem tutaj :polew: poważnie teraz mówie a na pierwszym spocie prawie się nie odzywał
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 nike gdyby nie Vario byłoby cienko... Nie znaliśmy się przed spotem - tyle tylko że przez większość warszawskiej aż do św Marcina ganialiśmy za sobą, a raczej ja za nim (zastanawiałem się czy na spot czasem nie wali). Na spocie podszedł do nas pierwszy - Vario wielki szacun za to aaa cos wspominal... i ze pozniej pojechaliscie gdzies w bok zamiast za nim
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? przecież zapraszałem Was do reszty
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko... Adaś co z autem? nie martw się ...możesz się śmiać ale ja się tak wstydziłem że dopiero po dwóch miesiącach napisałem tutaj :polew: poważnie teraz mówie a na pierwszym spocie prawie się nie odzywał nie prawie tylko w ogóle ...... stwierdziłem że smęciarze i postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew:
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Musashi to już było w środku spotu... nike dokładnie - nie wiedziałem że jedzie do KC. Pojechaliśmy tak jak kazało RNS-E - czyli obwodnicą przez Szczecin (Państwo Kuredu mają pewnie tą samą wersję navi )
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 masakra jacy tu wszyscy byliśmy nieśmiali .... ja w sumie tak na poważnie to byłem od razu śmiały chopak [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 21:50_________________________________________________ Adas, nie fochaj się na mnie przeciez nie focham się
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew: i gadki starcza aż do dzisiaj
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew: i gadki starcza aż do dzisiaj coś nie pasi kotleś
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Musashi to już było w środku spotu... nike dokładnie - nie wiedziałem że jedzie do KC. Pojechaliśmy tak jak kazało RNS-E - czyli obwodnicą przez Szczecin (Państwo Kuredu mają pewnie tą samą wersję navi ) RNS-E w polsce dziala okropnie, nie tak dawno zafundowala mi dodatkowe 14km
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew: i gadki starcza aż do dzisiaj coś nie pasi kotleś ja prawie umarlem ze smiechu z tego jak podeszli tamci a madasek "jest tu jakis cwaniak?" :polew:
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew: i gadki starcza aż do dzisiaj coś nie pasi kotleś a ty synek co cwaniakujesz?
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew: i gadki starcza aż do dzisiaj :polew:
Rekomendowane odpowiedzi