variocustoms Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Dopiero się obudziłeś hihi? Fajnie masz
Azunia Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 witam wszystkich z samego rana :gwizdanie: kto sie tu pojawil?! witac.
pawlik79 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 mi tam jest to obojetne czy to bedzie na torze czy w bednarach. adas masz fajnie , sypiasz sobie do 13, inni o tej godzinie juz sa w polowie roboty. Czy wam tez sie tak dzis nie chce jak mi? bo ja mam okropnego lenia, jeszcze jak widze te ostatnie podrygi pogody.
variocustoms Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ja już drugi tydzień mam mega stres w pracy, sam się dziwię, ze jeszcze tutaj zaglądam, ale jakoś mnie to odstresowuje
Madas Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 wastałem o 8 bo jak wiecie mam małe dziecko a co za tym idzie nie ma możliwości pospania sobie.... ale prace na szczęście mam taką że moge sobie jechać kiedy chce bo sam sobie szefem jestem fajna rzecz Paweł ale rozmawiaj z tą babą co i za ile, propozycje padły i wszystkie są podobnego pokroju. Bartek a co się dzieje w pracy że masz taki stres
Iverson Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 home sweet home - nareszcie
duluki Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 to co wymyślili ze spotem, Ive stawiasz zarcie??
Iverson Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 spoko mogę stawiać żarcie, jutro edytuję nagłówek bo dzisiaj mi się nie chce, chyba że Musashi mnie ubiegnie. aha spot w niedzielę w pestce.... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ive poważnie stawiasz żarcie?? w takim razie od rana nic nie szamam aaaa żone zabiore i dziecko [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 21:04_________________________________________________ spoko mogę stawiać żarcie, jutro edytuję nagłówek bo dzisiaj mi się nie chce, chyba że Musashi mnie ubiegnie. aha spot w niedzielę w pestce.... :gwizdanie: Musashi Cię nie ubiegnie ponieważ jest z tego co wiem niedyspozycyjny....zmień Tomek sam jak możesz
Pepin Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ive poważnie stawiasz żarcie?? w takim razie od rana nic nie szamam aaaa żone zabiore i dziecko [br] Chopok z Wielkopolski .. ile słodzisz - w domu 1 - a w gościach - a w gościach to trzy Ja w niedzielę to raczej na chwilę (ostatnia niedziela z rodzinką przed wyjadem )- powiedzmy godzinkę i mogę przywieźć VAGa jak ktoś chce i umie się posługiwać - ja dzisiaj debiutowałem z moim cudakiem i na razie raczkuję
Madas Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ive poważnie stawiasz żarcie?? w takim razie od rana nic nie szamam aaaa żone zabiore i dziecko [br] Chopok z Wielkopolski .. ile słodzisz - w domu 1 - a w gościach - a w gościach to trzy Ja w niedzielę to raczej na chwilę (ostatnia niedziela z rodzinką przed wyjadem )- powiedzmy godzinkę i mogę przywieźć VAGa jak ktoś chce i umie się posługiwać - ja dzisiaj debiutowałem z moim cudakiem i na razie raczkuję i tu się mylisz Karol pochodze z pomorza a dokładniej z pojezierza kaszubskiego ale przesiąkłem już wielkopolską
variocustoms Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 madas pogadamy na spocie o pracy pod warunkiem, ze przeżyję do niedzieli no chyba, ze jutro gg Pepin wysłałem PW co do VAGa
Madas Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 nie no stary przeżyj chce posłuchać Twojego audio a pracą się nie przejmuj zawsze można ją zmienić
variocustoms Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 madas sprzęt na fabrycznych głośnikach wyciska łzy, wolę nie myśleć co będzie po zainstalowaniu suba i pieca i nowych głośników na przodzie fotki możesz oblukać w moim poście o Alpine
Azunia Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ale cisza tu dzisiaj czyzby wszyscy w pracy?
Azunia Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja "pracuję" Witam w domu?!
variocustoms Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Nie, w Kaliszu na Metalowców
Madas Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 witam witam i o zdrowie pytam
Azunia Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 witam witam i o zdrowie pytam po pracy juz? ja wlasnie nerwa dostalam
Rekomendowane odpowiedzi