Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jade po parówki dla małej zaraz wracam.....tylko żebym znowu gdzieś nie przytulił słupka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jade po parówki dla małej zaraz wracam.....tylko żebym znowu gdzieś nie przytulił słupka To Ty w słupkach gustujesz?! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ive a gdzie TY jesteś teraz w chciae czy poznaniu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 w Kaliszu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Iverson Twoj avatar zajmuje prawie 2 mb.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 no tak zara zmniejszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tapete by sie dalo z tego zrobic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ...a Ty musisz po mnie grzebać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nawet nie poczules.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ...może i lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 madas współczucia znaczy się f.ck ja też mam błotnik wgnieciony o słupek ale metalowy jak po mięso pojechałem ale zostawiłem tak bo lakier nie dostał, na tym max obniżeniu katorgi przeżywałem, w Kiekrzu 20 na godzinę jechałem , dzisiaj podniosłem 3 cm i tak jest ponad -5 cm niżej niż S-line a nadal wygląda kozacko:) jazda jest boska na tym zawiasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 no tak bywa wkurwio.ny jestem ale co zrobić nie ma co się nakręcać bo głowa pęknie.. więcej niż moj s-line o 5 cm czyli masz glebe na 7.5 cm bo cuber pisał że zawias ska ma 2.5 cm obniżke .... wstaw fotki po podniesieniu jak możesz [br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 19:18_________________________________________________oddaje auto do audi premium ....jestes z nich zadowolony onosnie czasu i jakości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 s.w.a.t na polsacie-oglądacie??[br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 20:19_________________________________________________ [br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 08:00_________________________________________________ciekawe ilu od rana zajada się rogalami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 madas jak chcesz możemy razem podjechać, mam tam znajomków, ja jestem z nich zadowolony - kiedyś tam pracowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 witam szanownych kolegów i kloeżanki jeśli są madas jak chcesz możemy razem podjechać, mam tam znajomków, ja jestem z nich zadowolony - kiedyś tam pracowałem ooooo to super jak tylko bede mial kosztorys rzeczoznawcy zadzwonie do Ciebie Bartek ...a do tego czasu i tak będziemy w kontakcie na forum i GG... [br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 13:01_________________________________________________ ciekawe ilu od rana zajada się rogalami :gwizdanie: ja zjadłem z rańca na śniadanie [br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 13:14_________________________________________________ja juz po kolacji a tu nikogo od śniadania nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 jakaś posucha w interesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 na to wygląda pewnie jutro się obudzą po długim weekendzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja o 5.00 lecę na Poznań, co jest z Musashim??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 kurcze tak wcześnie współczuję Musashi pisał że wyjeżdża ale gdzie tego nikt pewnie nie wie....na d*py jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mr. Musashi jest chyba w jakiejś Poznańskiej mafii , znika tak szybko jak się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi