Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Yelo Wy juz w domu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dzieki wszystkim za spocik milo sie z wami spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Jeszcze raz dzieks za Zvaginowanie mojej A4 Musashi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dzieki wszystkim za spocik milo sie z wami spotkac miło miłością ale pamiętaj o płycie z mapą polski dal Adasia czyli mnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Jeszcze raz dzieks za Zvaginowanie mojej A4 Musashi!!! a VAGowalem? :cool1: spoko[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 20:20_________________________________________________ dzieki wszystkim za spocik milo sie z wami spotkac miło miłością ale pamiętaj o płycie z mapą polski dal Adasia czyli mnie :gwizdanie: jaka mapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 wrzuciłem kilka fotek więc można patrzeć na reszte trzeba poczekać aż dwumieczy Musashi wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ive wrociles juz? ogladasz taniec z gwazdami? [br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 20:24_________________________________________________ wrzuciłem kilka fotek więc można patrzeć na reszte trzeba poczekać aż dwumieczy Musashi wrzuci postaram sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 pewnie juz dojeżdża i baletki czekają w domu aż je załozy i zatańczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 no to zaraz mu wystep panny Ż przeleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 musashi wielkie dzięki za zwagowanie mojej fury jutro już pedze na poprawienie kąta wtrysku; przynajmniej wiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 musashi wielkie dzięki za zwagowanie mojej fury jutro już pedze na poprawienie kąta wtrysku; przynajmniej wiem co i jak ja jakos w tygodniu jak bedzie odrobia czasu;) orintujesz sie jakie moga byc koszta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ive napewno gdzieś baluje zapewne[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 20:42_________________________________________________Topor nie mam pojęcia ale musashi może będzie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 musashi wielkie dzięki za zwagowanie mojej fury jutro już pedze na poprawienie kąta wtrysku; przynajmniej wiem co i jak ja jakos w tygodniu jak bedzie odrobia czasu;) orintujesz sie jakie moga byc koszta?? darmo, przez tego kto wymienial rozrzad, to standardowa czynnosc po wymianie paska w pojazdach z silnikiem z VP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ja juz 3 miesiace temu chcialem zmieniec kat wtrysku, pojechalem tam gdzie mi zmieniali rozrzad to majster pwoiedziale ze jak auto odpala to nie am co ruszac... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 jezdem , dziękuwa Wszystkim , wentyl dzięki za przejażdżkę , reszta kubełka na mnie czeka hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 witam rowniez dziekuje za spocik i na nastepny polecam kazdemu CB - przyjemniej sie leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 chlopaki sprawdzalem w B6 w 2005 (jeszcze wychodzily) moze wystepowac 3.0 tdi - BKN naped quatro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ale pewnie to niezły rarytas :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 21:12_________________________________________________oooo na Martę trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 oooo na Martę trafiłem po drodze? i jak bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Siema Jaka frekwencja na wspólnym spociku dzisiaj u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi