Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to pięknie co tu robić w środku pola orać zaorane już ...teraz na zbiory czeka kiedy zniwa? a co chcesz pomóc pewnie byś się czuł tu jak w raju ... bo wiesz co tu rośnie za zielsko co
ykk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Masakra ale na tym forum sa wedrowki ludow.. Dobry browar nie jest zly..
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no dokaldnie ale po jednym na glowe nam wyjdzie wiec nie ma co jechac
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Masakra ale na tym forum sa wedrowki ludow.. Dobry browar nie jest zly.. no ja już spałem ... sorry próby ...nie udane ... i powrót ....
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to pięknie co tu robić w środku pola orać zaorane już ...teraz na zbiory czeka kiedy zniwa? a co chcesz pomóc pewnie byś się czuł tu jak w raju ... bo wiesz co tu rośnie za zielsko co wez na zlot - obadamy
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to pięknie co tu robić w środku pola orać zaorane już ...teraz na zbiory czeka kiedy zniwa? [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 00:20_________________________________________________ póki ktoś nie wydoi .... :gwizdanie: zabrzmialo jak zaproszenie jak masz krówkę to chętnie wydoję :gwizdanie: :gwizdanie: To jak coś to mogę Ci pomóc w zbieraniu plonów ale becikowe fifti fifti wtedy :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 :polew: :polew: Nosi Cie..? jakby mnie nosiło to bym sie z domu ruszył, a nie przed kompem siedział... :gwizdanie: pewnie koszulkę zamówiła co ?? polar Widzę że od marca nie było jej na forum, chyba nie będę dłużej czekał tylko sprzedam ten polarek Dzięki Paniska _________________________________________________ Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano 6 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ide stąd
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 taa do zlotu to już pójdzie do ameryki południowej ... stary kontrakty mam podpisane
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Masakra ale na tym forum sa wedrowki ludow.. Dobry browar nie jest zly.. a jak tra się integrować a Ty nam na Radomskich jakąś pełną stówkę szczeliłeś do któej była nagroda przypisana JA będę skuty Madas dostanie pejczem a Ty przyjacielem
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to się narobiło ... nie wiem czasem na jakim wątku jestem
ykk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jarko :gwizdanie: hahahaha Masakra ale na tym forum sa wedrowki ludow.. Dobry browar nie jest zly.. a jak tra się integrować a Ty nam na Radomskich jakąś pełną stówkę szczeliłeś do któej była nagroda przypisana JA będę skuty Madas dostanie pejczem a Ty przyjacielem Chcecie 1000..?
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 shocked: Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Uwaga - podczas pisania wysłano 6 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ide stąd :decayed kolego Jarku - zeby pisac w tym watku trzeba wylaczyc ta opcje :polew:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to się narobiło ... nie wiem czasem na jakim wątku jestem ogólno polskim wątku gawędziarzy spożywających przed snem
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ok ostatecznie po raz 5 ide spac juz pisales o 6 a teraz o 5? hmm... i Ty masz firme?
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja mam włączoną ... ale tempo mam dobre więc spoko daję radę ...
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no to się narobiło ... nie wiem czasem na jakim wątku jestem ogólno polskim wątku gawędziarzy spożywających przed snem :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja mam włączoną ... ale tempo mam dobre więc spoko daję radę ... to se wylacz :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 00:28_________________________________________________ tej bo pekniesz i 250pln bedzie moje :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi