jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Koledzy, przyjaciele... :gwizdanie: Moja ulubiona ekipo forumowa - Wielkopolanie Pomóżcie Mieszka ktoś z Was w okolicach os. Jagiellonskiego. Mam tam pilną sprawę do załatwienia jarko jezeli ta sprawa moze byc zalatwiona po 1 lipca to napisz mi na pw o co chodzi. narazie jestem w de wiec jezeli sie nie pali to pisz dzisiaj dzięki za propozycję
blind1 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 najgorsze w tym wszystkim jest to ze chyba te autka nie sa sprzedawane w calosci tylko rozberane chyba ze maja jakis zbyt i przejscie na wschod[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:35_________________________________________________ Koledzy, przyjaciele... :gwizdanie: Moja ulubiona ekipo forumowa - Wielkopolanie Pomóżcie Mieszka ktoś z Was w okolicach os. Jagiellonskiego. Mam tam pilną sprawę do załatwienia jarko jezeli ta sprawa moze byc zalatwiona po 1 lipca to napisz mi na pw o co chodzi. narazie jestem w de wiec jezeli sie nie pali to pisz dzisiaj dzięki za propozycję to niestety nie moge tobie pomuc
blind1 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 po zlapaniu takiego delikwenta powinno mu sie wszystkie palce od....... ku przestrodze innym .wtedy moze wzieli by sie do uczciwej pracy
Iverson Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 miało być obniżenie przestępczości , i gdzie to jest , siedzą na wiejskiej te grube chamy i się z nas śmieją , mają labę na wszystko i wszystkich , człowiek za***prza żeby się czegoś w życiu dorobić , a oni co...kurwwwa co za głupi naród
nike21 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 witajcie Vario wspolczuje auto pewnie ubezpieczone wiec pol biedy ale te wszystkie dodatki... masakra... Koledzy, przyjaciele... :gwizdanie: Moja ulubiona ekipo forumowa - Wielkopolanie Pomóżcie Mieszka ktoś z Was w okolicach os. Jagiellonskiego. Mam tam pilną sprawę do załatwienia a o co kaman? Pawel mieszka niedaleko ale tez jestem czesto w tych okolicach...
ohkyomoon Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 dzien dobry bartkowi vario ukradli w nocy auto. czy kurfa policja naprawde w tym kraju nie potrafi na to nic poradzic szczerze współczuję .Najpierw Marcin, potem Bartek. Kurfa,co za gnoje. Brak słów.
blind1 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 witajcie Vario wspolczuje auto pewnie ubezpieczone wiec pol biedy ale te wszystkie dodatki... masakra... Koledzy, przyjaciele... :gwizdanie: Moja ulubiona ekipo forumowa - Wielkopolanie Pomóżcie Mieszka ktoś z Was w okolicach os. Jagiellonskiego. Mam tam pilną sprawę do załatwienia a o co kaman? Pawel mieszka niedaleko ale tez jestem czesto w tych okolicach... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:57_________________________________________________spadam do pracy. Bartas 3maj sie
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 vario, wspolczuje... poprostu jakies fatum nad Wami zawislo
Wihajster Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dziwny jest ten Poznań...głównie tam kradną furmanki klubowe
fantom89 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 jarko zależy co potrzebujesz i o której
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 jarko zależy co potrzebujesz i o której Koledzy, przyjaciele... :gwizdanie: Moja ulubiona ekipo forumowa - Wielkopolanie Pomóżcie Mieszka ktoś z Was w okolicach os. Jagiellonskiego. Mam tam pilną sprawę do załatwienia a o co kaman? Pawel mieszka niedaleko ale tez jestem czesto w tych okolicach... Dobra, póki co Sobie poradziłem. Ale jakby coś wyszło trza będzie kogoś odwiedzić Mam nadzieję że uczciwi ludzie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 vario, wspolczuje... poprostu jakies fatum nad Wami zawislo szkoda gadac
fantom89 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Znacie może jakiegoś mechanika, który zna się na wahaczach? Byłem u 3 i każdy mówi co innego, jeden że górny, drugi dolny inny że oba
Musashi Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Znacie może jakiegoś mechanika, który zna się na wahaczach? Byłem u 3 i każdy mówi co innego, jeden że górny, drugi dolny inny że oba jedz na szarpaki bez tego anirusz
Rekomendowane odpowiedzi