Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 A już liczyłem, że byłeś gitarzystą, a tu tylko grałeś na gitarze :gwizdanie: wygrałem kiedś konkurs gitarowy w gdyni i w nagrode dostałem gitare i wyjazd do Frankfurtu zachodniego na targi miedzynarodowe wśród znanych osób świata muzyki i elektroniki muzycznej....pokaże fotki przy okazji kolo
Musashi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 heh wezmę nawet 3, ale jedna z nich to moja panna, druga to moja siostra, trzecia to koleżanka panny. 2 ostatnie chyba wolne nikt sie nie zainteresowal gratuluję, wygrałeś obydwie dobra to dawaj foty na PW [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:26_________________________________________________ A już liczyłem, że byłeś gitarzystą, a tu tylko grałeś na gitarze :gwizdanie: wygrałem kiedś konkurs gitarowy w gdyni i w nagrode dostałem gitare i wyjazd do Frankfurtu zachodniego na targi miedzynarodowe wśród znanych osób świata muzyki i elektroniki muzycznej....pokaże fotki przy okazji kolo a tam przy okazji dawaj teraz
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 jak ma Twoja siostra na imię Pitek :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 heh wezmę nawet 3, ale jedna z nich to moja panna, druga to moja siostra, trzecia to koleżanka panny. 2 ostatnie chyba wolne nikt sie nie zainteresowal zainteresowanie było ale czekamy na efekt finalny [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:27_________________________________________________mam fotki na papierze a nie mam skanera
Yelo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 A już liczyłem, że byłeś gitarzystą, a tu tylko grałeś na gitarze :gwizdanie: wygrałem kiedś konkurs gitarowy w gdyni i w nagrode dostałem gitare i wyjazd do Frankfurtu zachodniego na targi miedzynarodowe wśród znanych osób świata muzyki i elektroniki muzycznej....pokaże fotki przy okazji kolo A się zbulwersował Ciekaw byłem, czy ktoś zauważy różnicę między grającym na gitarze, a gitarzystą :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:29_________________________________________________ mam fotki na papierze a nie mam skanera :naughty To zrób zdjęcie telefonem
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 jak ma Twoja siostra na imię Pitek :gwizdanie: Iga heh wezmę nawet 3, ale jedna z nich to moja panna, druga to moja siostra, trzecia to koleżanka panny. 2 ostatnie chyba wolne nikt sie nie zainteresowal gratuluję, wygrałeś obydwie dobra to dawaj foty na PW siosty zdjęć nie mam a tej koleżanki nigdy na oczy nie widziałem
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Iga fajna , szwagrze :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 jak ma Twoja siostra na imię Pitek :gwizdanie: sorki spozniles sie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 nie mam aparatu w telefonie nie zbulwersowałem się [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:33_________________________________________________ jak ma Twoja siostra na imię Pitek :gwizdanie: sorki spozniles sie :gwizdanie: Iga fajna , szwagrze :gwizdanie: UWAGA gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta i nie mówie o sobie :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Iga fajna , szwagrze :gwizdanie: Peter, pilnuj siostry, bo na złą drogę zejdzie :gwizdanie: nie mam aparatu w telefonie nie zbulwersowałem się To kup sobie porządny telefon
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Iga fajna , szwagrze :gwizdanie: jak ma Twoja siostra na imię Pitek :gwizdanie: sorki spozniles sie :gwizdanie: tylko się nie pobijcie [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 23:36_________________________________________________ Iga fajna , szwagrze :gwizdanie: Peter, pilnuj siostry, bo na złą drogę zejdzie :gwizdanie: ona nigdy na dobrej drodze nie była
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 madas mam skaner i aparat w telefonie, pożyczyć??? Gotowe na wszystko się skończyły więc idę luli Do juterka Pozdro dla wszystkich
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Iga fajna , szwagrze :gwizdanie: Peter, pilnuj siostry, bo na złą drogę zejdzie :gwizdanie: nie mam aparatu w telefonie nie zbulwersowałem się To kup sobie porządny telefon ale ja mam przyzwoity dzwoni odbiera
Yelo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ona nigdy na dobrej drodze nie była Zawsze może być gorzej
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ona nigdy na dobrej drodze nie była mogę jej pomóc
Yelo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ale ja mam przyzwoity dzwoni odbiera :tongue4 Kiedyś też taki kupiłem, kosztował 81zł nówka na kartę bez umowy
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ale ja mam przyzwoity dzwoni odbiera :tongue4 Kiedyś też taki kupiłem, kosztował 81zł nówka na kartę bez umowy ja mam swój już 4 lata teraz mogę mieć nowy w grudniu 8 lat w tej samej sieci 4 numery mogę mieć wypas kosmos ale nie chce lubie jak telefon jest telefonem....byś zobaczył co Bond miał nie Ive??
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Peter udało się fotkę zobaczyć bo widziałem, że na moim koncie na NK byłeś ????
pet3r Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Peter udało się fotkę zobaczyć bo widziałem, że na moim koncie na NK byłeś ???? nie udało się, zaproś/zaakceptuj zaproszenie
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 dobranoc , idźcie żony poprzytulać , a nie tylko audi Wam w głowach
Rekomendowane odpowiedzi