Musashi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 pozatym to pisanie tutaj to taki virtual spot. jako ze ciezko sie zorganizowac.... to tu tutaj gadamy sobie jakby na prawdziwym. swoja droga, dni sie wydluzaja, wiosna drepce malymi krokami, moze to jakos wplynie na latwosc zorganizowania jakiegos spotkanka...???
fantastic Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 panowie i panie, jeśli zaplanujecie spota pomiędzy 3-16 lutego to ja bardzo chętnie bo właśnie zjeżdzam do kraju
basen Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 "moze to jakos wplynie na latwosc zorganizowania jakiegos spotkanka...???" mysle ze te znaki zapytania beda sie pojawialy non stop bo nikt nic nie zorganizuje tylko czeka az ktos inny zorganizuje tzw spychologia!!!
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 no tak tylko co tu organizowac. najpierw musza byc chetni. jezeli beda, mozna dopiero brac sie za atrakcje. jestem do 19 lutego w poznaniu pozniej wybywam na 3 tyg.
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a może spocik w tą sobote lub niedzielę, mobilizujemy się co??
slaweq Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Iverson Ty to widze wszystkie spoty zaliczasz
Yelo Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 O slaweq - dzięki za pomoc swego czasu na drugim krańcu Polski Ja od tamtego czasu byłem baaardzo rzadko na forum i jakoś o całym incydencie zapomniałem.
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Yelo pewnie że gokartowy-o ile coś z tego wyjdzie..... Sławeq to taki duży plus mieszkać w 2 miejscach hyhyhy
Yelo Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Właśnie pomyślałem, że na gokarty, to ja jednak nie dam rady - palec złamany mam przecież, zapomniałem
slaweq Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 O slaweq - dzięki za pomoc swego czasu na drugim krańcu Polski Ja od tamtego czasu byłem baaardzo rzadko na forum i jakoś o całym incydencie zapomniałem. Yelo nie ma sprawy, cała przyjemnosc po mojej stronie Podziekuj Iversonowi ze Ci dał telefon do mnie wtedy
Yelo Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 W Kaliszu spot - nie ma problemu Iversonowi podziekuję na spocie
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Iversonowi podziekuję na spocie hyhy a co buzi mi dasz
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja tam nigdy nie byłem i nie wiem co jest w Holandii
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 oooo spryt może być.....ale jak znowu 0,5 walnę to będzie po mnie
Rekomendowane odpowiedzi