Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wy to macie problemy... tyle możliwości jest do kupienia na prezent, a wy sie martwicie o pomysł na prezent. Pomysłów nie brakuje, raczej może braknąć kasy :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 10:00_________________________________________________ hmm a robimy sobie klubowe prezenty?? ja myslalem o rodzinie a co, chciałbyś??
nike21 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wy to macie problemy... tyle możliwości jest do kupienia na prezent, a wy sie martwicie o pomysł na prezent. Pomysłów nie brakuje, raczej może braknąć kasy :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 10:00_________________________________________________ hmm a robimy sobie klubowe prezenty?? ja myslalem o rodzinie a co, chciałbyś?? ja nic nie mowilem :gwizdanie: spytalas sie czy macie sie spodziewac prezentow to ja sie zapytalem czy robimy klubowe prezenty
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 btw, nike21 ty masz żonkę albo kogoś bo nigdy nie słyszałam żebyś coś o tym wspominał... :gwizdanie: sie masz Musashi
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 nom ale chwilę mi zeszło, i użycie opcji czytanie ze zrozumieniem to nie lada wyczyn o tej godzinie a dalo to sie czytac ze zrozumieniem u mnie opcja czytanie ze zrozumieniem wyłącza się automatycznie jak otwieram wątek a Iverson ogólnie udaje, że czyta co piszemy. tak na prawdę ogląda emotikonki hyhy. czyli do Ive trza ikonkami [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 10:12_________________________________________________ Marcin, imajla byś mi wreszcie posłał :gwizdanie: :gwizdanie: forgotnałem
nike21 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 btw, nike21 ty masz żonkę albo kogoś bo nigdy nie słyszałam żebyś coś o tym wspominał... :gwizdanie: sie masz Musashi niee... jeszcze nie popelnilem tego bledu! i jak narazie sie na to nie zanosi jestem wolny strzelec :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 10:14_________________________________________________ gydmyrning ogladales? hejka czesc
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dlaczego błędem to nazywasz? przecież to nie wyrok smierci w zawieszeniu...
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wy to macie problemy... tyle możliwości jest do kupienia na prezent, a wy sie martwicie o pomysł na prezent. Pomysłów nie brakuje, raczej może braknąć kasy :gwizdanie: niby, tak a polowa prezentow to skarpetki, albo kremy do golenia [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 10:18_________________________________________________ btw, nike21 ty masz żonkę albo kogoś bo nigdy nie słyszałam żebyś coś o tym wspominał... :gwizdanie: sie masz Musashi siemanko
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wy to macie problemy... tyle możliwości jest do kupienia na prezent, a wy sie martwicie o pomysł na prezent. Pomysłów nie brakuje, raczej może braknąć kasy :gwizdanie: niby, tak a polowa prezentow to skarpetki, albo kremy do golenia ale dla facetów czy kobiet o tych prezentach piszesz?
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wy to macie problemy... tyle możliwości jest do kupienia na prezent, a wy sie martwicie o pomysł na prezent. Pomysłów nie brakuje, raczej może braknąć kasy :gwizdanie: niby, tak a polowa prezentow to skarpetki, albo kremy do golenia ale dla facetów czy kobiet o tych prezentach piszesz? no o sobie kobiety domyslnie dostaja mydelka i zele pod prysznic
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wy to macie problemy... tyle możliwości jest do kupienia na prezent, a wy sie martwicie o pomysł na prezent. Pomysłów nie brakuje, raczej może braknąć kasy :gwizdanie: niby, tak a polowa prezentow to skarpetki, albo kremy do golenia ale dla facetów czy kobiet o tych prezentach piszesz? no o sobie kobiety domyslnie dostaja mydelka i zele pod prysznic :shocked: kobiecie można coś lepszego kupić niż mydełko, to jak sugerowanie " idź się umyj" lepiej kupić jakąś extra bieliznę, kolczyki albo bransoletkę, ewentualnie zestaw kosmetyków, tylko trzeba wiedzieć jakie używa, albo fajny perfum... [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 10:27_________________________________________________co jeszcze dla kobiety, wymieniać dalej żebyście mieli na gwiazdkę więcej pomysłów niż żele pod prysznic albo mydełka?!
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wy to macie problemy... tyle możliwości jest do kupienia na prezent, a wy sie martwicie o pomysł na prezent. Pomysłów nie brakuje, raczej może braknąć kasy :gwizdanie: niby, tak a polowa prezentow to skarpetki, albo kremy do golenia ale dla facetów czy kobiet o tych prezentach piszesz? no o sobie kobiety domyslnie dostaja mydelka i zele pod prysznic :shocked: kobiecie można coś lepszego kupić niż mydełko, to jak sugerowanie " idź się umyj" lepiej kupić jakąś extra bieliznę, kolczyki albo bransoletkę, ewentualnie zestaw kosmetyków, tylko trzeba wiedzieć jakie używa, albo fajny perfum... [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 10:27_________________________________________________co jeszcze dla kobiety, wymieniać dalej żebyście mieli na gwiazdkę więcej pomysłów niż żele pod prysznic albo mydełka?! swojej dziewczynie czy zonie mozna kupowac bielizne. ale obcej...
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Musashi, mówisz że masz laskę, to co to za problem...
nike21 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dlaczego błędem to nazywasz? przecież to nie wyrok smierci w zawieszeniu... no wlasnie... w zawieszeniu to jakby kary nie bylo... a tak to istne dozywocie
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dlaczego błędem to nazywasz? przecież to nie wyrok smierci w zawieszeniu... no wlasnie... w zawieszeniu to jakby kary nie bylo... a tak to istne dozywocie ja źle trafisz to nawet nie ma w zawieszeniu, ale jeśli trafisz dobrze, to nie będziesz narzekał... mój P. nie narzeka...
Deszcz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dzieńdoberek, Prezenty ważna rzecz, lepiej by każdy napisał co kupił rok temu i co dostał, może się wykorzysta czyjś zeszłoroczny wysiłek w tej kwestii madas my i tak mamy najlepiej - zawsze podwójne dostajemy - te gwiazdkowe
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 madas my i tak mamy najlepiej - zawsze podwójne dostajemy - te gwiazdkowe helołek. ja wiem czy fajnie. jam wole dostawac czesciej ale to zabrzmialo
Młodzik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 co za temacik tym razem obowiązuje, bo nie chce mi sie wszystkiego czytać ?
Rekomendowane odpowiedzi