Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 witam po pracy i pysznym obiadku [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:21_________________________________________________ ale za to widze że Adam sie pojawił pojawiłem ale musiałem przeczytać dwie strony a żeby coś potem napisać mądrego.....i nic nie wymyśliłem więc się przywitałem
Młodzik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść kąpać w południe co Ty będziesz potem dziełał
Młodzik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść kąpać w południe co Ty będziesz potem dziełał po pracy sie wygrzać w gorącej wodzie trzeba
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść kąpać w południe co Ty będziesz potem dziełał po pracy sie wygrzać w gorącej wodzie trzeba a myślałem że gdzieś na d*py uderzasz [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:32_________________________________________________Azunia coś zamilkła
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść kapac w srodku dnia? co ja mowie w srodku tygodnia
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść kapac w srodku dnia? co ja mowie w srodku tygodnia dziwne nie??
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść kapac w srodku dnia? co ja mowie w srodku tygodnia dziwne nie?? no musze sobie przerwe w robocie zrobic jak mija dzionek?
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 spoko, nudy mi się spać chce...jutro chyba jadę do Tbg
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 pora na historyjkę obrazkową :beer1: :drinks: ( ) [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:48_________________________________________________azunia nie zamilkła tylko historyjkę pisała
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zbyt łatwe , o coś trudniejszego poproszę
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zbyt łatwe , o coś trudniejszego poproszę łatwe, to nie rebus, tylko historyjka, musi być łatwa, a jak za łatwe dla ciebie, to sam coś wymyśl...
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak ja wymyślę, to do końca roku będziesz nad tym siedziała i po co by to było...
Młodzik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Azunia pomysłowa to Ty jesteś, zacznij komiksy dla dorosłych pisać [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 15:05_________________________________________________ to wy sobie pogadajcie z Azunią a ja lece sie kąpać i coś zjeść kapac w srodku dnia? co ja mowie w srodku tygodnia dziwne nie?? Panowie nowy miesiąc sie zaczął więc trzeba było sie wykapać troche
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Azunia pomysłowa to Ty jesteś, zacznij komiksy dla dorosłych pisać : to za nudne jest, poza tym dziś taka kiepska historyjka bo mnie baniak napierd**a od południa i nic nie pomaga
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 o widze że komiks powstaje ktoś tu ma spóźniony zapłon, już powstał, madas
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 o widze że komiks powstaje ktoś tu ma spóźniony zapłon, już powstał, madas nie spóźniony tylko myślałem że będzie ciąg dalszy
Rekomendowane odpowiedzi