Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek :naughty:

jaki wątek?

no normalny ... zakładasz wątek w dziale WLKP i kto będzie miał coś ciekawego tak jak Twój przepis z kawą który bankowo zrealizuję jutro .. pisze w poście .... a kto chce to sobie pichci ....

np:

Czekolada ala Azunia :

aaaaaa

aaaaaaaaa

aaa

aaaaaaaaa

smacznego :hi:

Pomysł z wątkiem fajny :)

A sorki Madas że w spomne....jest jakaś szansa na te koszuleczki z koziołkami??

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam się sprawdzam jako kucharz :) kuchnia eksperymentalna :naughty: ale na razie ludzie żyją :gwizdanie:

Ja tam też daję radę w kuchni, mam nawet parę przepisów gdzie można trochę czasu zaoszczędzić w kuchni :decayed:

może nie do końca przepisów ale sposobów na zaoszczędzenie paru minut :gwizdanie:
Opublikowano

:naughty:

tak była gadka na spocie i pewnie 21.2 owrócimy do tego tematu ....

Opublikowano

ja tam się sprawdzam jako kucharz :) kuchnia eksperymentalna :naughty: ale na razie ludzie żyją :gwizdanie:

Ja tam też daję radę w kuchni, mam nawet parę przepisów gdzie można trochę czasu zaoszczędzić w kuchni :decayed:

ja mam blender i parowar do tego :naughty:

a ja piekarnik i piekarnik do chleba, dzięki czemu nie musimy biegać do piekarni :wink4::tongue4:
Opublikowano

:naughty:

tak była gadka na spocie i pewnie 21.2 owrócimy do tego tematu ....

Aaa no to mam nadzieje że sie przyłącze do tematu :cool1:

A propo jadła jeszcze.....ostatnio jestem na temacie warzyw :D przygrzewanych na patelce :kox:

Opublikowano

ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:35_________________________________________________a ja lubię warzywa na parze polane roztopionym masłem z bułką i czosnkiem :kox:

Opublikowano

ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....

garnki Zeptera? :decayed:

Opublikowano

ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:35_________________________________________________a ja lubię warzywa na parze polane roztopionym masłem z bułką i czosnkiem :kox:

czosnek jaaa....:)

A jeśli chodzi o moje ulubione danie to jest proste :D ,,Gzik i pyry" :good: bomba :)

Opublikowano

A jeśli chodzi o moje ulubione danie to jest proste :D ,,Gzik i pyry" :good: bomba :)

Madas jedno jest pewne - żadny z Ciebie wampir :) skifa w paszczy po tym czosnku :polew:

Opublikowano

ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....

garnki Zeptera? :decayed:

a nie wiem .... Weronika gotuje ostatnio .... bo ja mam trochę roboty a potem forum i tak mija cały dzień ....

a Ty Piotras pichcisz coś :naughty:

Opublikowano

Nic Panowie, pora do wyrka, jutro jeszcze pogadamy, a na dzisiaj mówię Dobranoc :decayed::hi:

Mam nadzieję że przepis przypadnie Wam do gustu... :rolleyes:

Dobranoc :hi::decayed:

Opublikowano

Madas jedno jest pewne - żadny z Ciebie wampir :) skifa w paszczy po tym czosnku :polew:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:40_________________________________________________

Nic Panowie, pora do wyrka, jutro jeszcze pogadamy, a na dzisiaj mówię Dobranoc :decayed::hi:

dobranoc i pamiętaj o Twoim wątku .....

Opublikowano

Miłej nocki :wink4:

Jeszcze raz dzieks za przepis :):good:

Opublikowano

też uciekam bo rano trzeba wstać znaczy o 8.15 :kox:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:43_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Uuuu wszyscy uciekają....no ale ja też musze się przyzwyczajać koniec lenistwa :thumbdown:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:44_________________________________________________

też uciekam bo rano trzeba wstać znaczy o 8.15 :kox:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:43_________________________________________________ :hi:

3maj sie :hi:

Opublikowano

No to ja też zmykam :hi:

Dobranoc powiem sam do siebie :D

Opublikowano

:kox:

zindobryyyyy

mówie wam chłopaki i laski - telekomunikacja polska to ale są konie !

normalnie neta mi zapomnieli odłaczyć :polew:

Opublikowano
:polew: