Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek jaki wątek? no normalny ... zakładasz wątek w dziale WLKP i kto będzie miał coś ciekawego tak jak Twój przepis z kawą który bankowo zrealizuję jutro .. pisze w poście .... a kto chce to sobie pichci .... np: Czekolada ala Azunia : aaaaaa aaaaaaaaa aaa aaaaaaaaa smacznego Pomysł z wątkiem fajny A sorki Madas że w spomne....jest jakaś szansa na te koszuleczki z koziołkami??
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek ja tam się sprawdzam jako kucharz kuchnia eksperymentalna ale na razie ludzie żyją :gwizdanie: Ja tam też daję radę w kuchni, mam nawet parę przepisów gdzie można trochę czasu zaoszczędzić w kuchni może nie do końca przepisów ale sposobów na zaoszczędzenie paru minut :gwizdanie:
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pomysł z wątkiem fajny A sorki Madas że w spomne....jest jakaś szansa na te koszuleczki z koziołkami?? tak była gadka na spocie i pewnie 21.2 owrócimy do tego tematu ....
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak macie jakieś przepisy to warto mieć taki wątek ja tam się sprawdzam jako kucharz kuchnia eksperymentalna ale na razie ludzie żyją :gwizdanie: Ja tam też daję radę w kuchni, mam nawet parę przepisów gdzie można trochę czasu zaoszczędzić w kuchni ja mam blender i parowar do tego a ja piekarnik i piekarnik do chleba, dzięki czemu nie musimy biegać do piekarni
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pomysł z wątkiem fajny A sorki Madas że w spomne....jest jakaś szansa na te koszuleczki z koziołkami?? tak była gadka na spocie i pewnie 21.2 owrócimy do tego tematu .... Aaa no to mam nadzieje że sie przyłącze do tematu A propo jadła jeszcze.....ostatnio jestem na temacie warzyw przygrzewanych na patelce
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:35_________________________________________________a ja lubię warzywa na parze polane roztopionym masłem z bułką i czosnkiem
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja mam też kilka gadżetów w kuchni .... garnki Zeptera?
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:35_________________________________________________a ja lubię warzywa na parze polane roztopionym masłem z bułką i czosnkiem czosnek jaaa....A jeśli chodzi o moje ulubione danie to jest proste ,,Gzik i pyry" bomba
drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:35_________________________________________________a ja lubię warzywa na parze polane roztopionym masłem z bułką i czosnkiem czosnek jaaa....A jeśli chodzi o moje ulubione danie to jest proste ,,Gzik i pyry" bomba Madas jedno jest pewne - żadny z Ciebie wampir skifa w paszczy po tym czosnku
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja mam też kilka gadżetów w kuchni .... garnki Zeptera? a nie wiem .... Weronika gotuje ostatnio .... bo ja mam trochę roboty a potem forum i tak mija cały dzień .... a Ty Piotras pichcisz coś
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Nic Panowie, pora do wyrka, jutro jeszcze pogadamy, a na dzisiaj mówię Dobranoc Mam nadzieję że przepis przypadnie Wam do gustu... Dobranoc
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja mam też kilka gadżetów w kuchni ....[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:35_________________________________________________a ja lubię warzywa na parze polane roztopionym masłem z bułką i czosnkiem czosnek jaaa....A jeśli chodzi o moje ulubione danie to jest proste ,,Gzik i pyry" bomba Madas jedno jest pewne - żadny z Ciebie wampir skifa w paszczy po tym czosnku :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:40_________________________________________________ Nic Panowie, pora do wyrka, jutro jeszcze pogadamy, a na dzisiaj mówię Dobranoc Mam nadzieję że przepis przypadnie Wam do gustu... Dobranoc dobranoc i pamiętaj o Twoim wątku .....
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Nic Panowie, pora do wyrka, jutro jeszcze pogadamy, a na dzisiaj mówię Dobranoc Mam nadzieję że przepis przypadnie Wam do gustu... Dobranoc Miłej nocki Jeszcze raz dzieks za przepis
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 też uciekam bo rano trzeba wstać znaczy o 8.15 [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:43_________________________________________________
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Uuuu wszyscy uciekają....no ale ja też musze się przyzwyczajać koniec lenistwa [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:44_________________________________________________ też uciekam bo rano trzeba wstać znaczy o 8.15 [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:43_________________________________________________ 3maj sie
drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 To w takim razie i nic tu po mnie Dobranoc wszystkim
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 No to ja też zmykam Dobranoc powiem sam do siebie
fantastic Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 zindobryyyyy mówie wam chłopaki i laski - telekomunikacja polska to ale są konie ! normalnie neta mi zapomnieli odłaczyć
Rekomendowane odpowiedzi