przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 siemka :gwizdanie: cześć Przemek co tam u Ciebie a browarka sącze widze ze drążycie temat "śniegowego"... stawka się troche zmieniła
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No to się już nie dziwie skad 3951 stron w dziale WLKP. Mistrzowie spamu i offa Jaki tam spam My tu poważne dyskusje przeprowadzamy, komisje hazardowe się chowają
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 siema wszytkim siemka siemka :gwizdanie: cześć Przemek co tam u Ciebie a browarka sącze widze ze drążycie temat "śniegowego"... stawka się troche zmieniła nie nie ... to rozmowa o zupełnie czymś innym
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania a co sprawdzasz? hamulce (20zł), zawieszenie (20zł), amorki (14zł/oś), światła (14zł) - (normalne ceny) jak przyjedzie jakaś fajna pani to mogę jeszcze zerknąć czy nie ma wycieków za free of kors :gwizdanie: a gdzie jej będziesz patrzył czy nie cieknie a co Cie to intererere :gwizdanie: :gwizdanie:
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 siema wszytkim siemka siemka :gwizdanie: cześć Przemek co tam u Ciebie a browarka sącze widze ze drążycie temat "śniegowego"... stawka się troche zmieniła nie nie ... to rozmowa o zupełnie czymś innym a to nie wnikam
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula - dzięki Tobie w Poznaniu będziemy mieć komplet esek B5, B6, B7 i B8 a tak BTW to ja jestem wychowankiem Śródeckiego ale tylko z ZSS dzięki niemu miałem okazje poznać dawno temu obecnego prezesa AW Roberta Werle
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 cześć Maciek dogadaliście sobie już wyjazd z Bartkiem ?
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda dobre
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda pogadamy F2F
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda właśnie jak to jest z tymi szybkami?? ja mam również z przodu po bokach przyciemnione....ale jak narazie wszystko ok nie miałem problemów jak drogóweczka mnie zatrzymywała oraz na przeglądzie....
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Widzę że zapowiada się ciekawie. Dzieki bogu sprzedałem to BMW... Tam sami lansiarze z E46fest.pl są... Już mi się podoba atmosfera u Was
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda dobre z czego ta radość
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 zależy ile % przepuszczalności a zebym to ja wiedział ha :gwizdanie: jak kupiłem to już były Mam jakąs nalepke z numerem na nich i dodatkowy dokument z nazwą foli.
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Widzę że zapowiada się ciekawie. Dzieki bogu sprzedałem to BMW... Tam sami lansiarze z E46fest.pl są... Już mi się podoba atmosfera u Was tylko się cieszyć .... jak kiedyś wszedłem to właśnie odniosłem takie samo wrażenie że nie ma tu jakiegoś lansu a jeśli jest to z taktem i umiarem ...[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:40_________________________________________________Jakub nie masz czasem białej esy kombi ?
Rekomendowane odpowiedzi