nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda właśnie jak to jest z tymi szybkami?? ja mam również z przodu po bokach przyciemnione....ale jak narazie wszystko ok nie miałem problemów jak drogóweczka mnie zatrzymywała oraz na przeglądzie.... oficjalnie już dokładnie nie pamiętam ale chyba 85% przepuszczalności światła musi mieć szyba czołowa, a przednie boczne min 75%... jutro mogę dokładnie sprawdzić - miałem 3 lata przerwy ze Stacja wiec musicie wybaczyć pozostałe możesz mieć nawet nieprzeźroczyste - chyba że w tym zakresie też się coś zmieniło...
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda właśnie jak to jest z tymi szybkami?? ja mam również z przodu po bokach przyciemnione....ale jak narazie wszystko ok nie miałem problemów jak drogóweczka mnie zatrzymywała oraz na przeglądzie.... ja z policją jak narazie też nie mimo że z przodu mam smołe :gwizdanie: gorzej z przeglądem zawsze musze sie tłumaczyć
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Widzę że zapowiada się ciekawie. Dzieki bogu sprzedałem to BMW... Tam sami lansiarze z E46fest.pl są... Już mi się podoba atmosfera u Was tylko się cieszyć .... jak kiedyś wszedłem to właśnie odniosłem takie samo wrażenie że nie ma tu jakiegoś lansu a jeśli jest to z taktem i umiarem ...[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:40_________________________________________________Jakub nie masz czasem białej esy kombi ? Czarny avant z pakietem shadow, ciemne szyby, od wczoraj w PŃiu
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania ja z policją jak narazie też nie mimo że z przodu mam smołe :gwizdanie: gorzej z przeglądem zawsze musze sie tłumaczyć moje czarne szybki u Ciebie przejda właśnie jak to jest z tymi szybkami?? ja mam również z przodu po bokach przyciemnione....ale jak narazie wszystko ok nie miałem problemów jak drogóweczka mnie zatrzymywała oraz na przeglądzie.... To u mnie z przodu po bokach smoly niema....jak lukniesz na fotke to zobaczysz ze jest różnica są ciut jaśniejsze....
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 jest taki kolega Nowak_ZG i ten ściąga przy policjantach folie z przednich szybek
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 zależy ile % przepuszczalności a zebym to ja wiedział ha :gwizdanie: jak kupiłem to już były Mam jakąs nalepke z numerem na nich i dodatkowy dokument z nazwą foli. foli na przednich bocznych być nie może w ogóle... nawet jak by Ci się na nich papież podpisał to i tak masz negatyw a przyciemnienie i tak musi się mieścić w normach... kiedyś jak sobie badałem tak z ciekawości to czołową można było ściemnić o 0.3% a przednie boczne o ok 3%
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda dobre z czego ta radość z tego jak policje zobaczysz szyby w dół
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 jest taki kolega Nowak_ZG i ten ściąga przy policjantach folie z przednich szybek i to chyba z 10 razy ściągał
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 jest taki kolega Nowak_ZG i ten ściąga przy policjantach folie z przednich szybek i to chyba z 10 razy ściągał jak 2-3 razach bym sobie szczerze podarował
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania ja z policją jak narazie też nie mimo że z przodu mam smołe :gwizdanie: gorzej z przeglądem zawsze musze sie tłumaczyć moje czarne szybki u Ciebie przejda właśnie jak to jest z tymi szybkami?? ja mam również z przodu po bokach przyciemnione....ale jak narazie wszystko ok nie miałem problemów jak drogóweczka mnie zatrzymywała oraz na przeglądzie.... To u mnie z przodu po bokach smoly niema....jak lukniesz na fotke to zobaczysz ze jest różnica są ciut jaśniejsze.... ja mam wszystkie 70% przyciemnione
fantastic Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 z tego jak policje zobaczysz szyby w dół i w zimę zimny łokieć walisz
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania ja z policją jak narazie też nie mimo że z przodu mam smołe :gwizdanie: gorzej z przeglądem zawsze musze sie tłumaczyć moje czarne szybki u Ciebie przejda właśnie jak to jest z tymi szybkami?? ja mam również z przodu po bokach przyciemnione....ale jak narazie wszystko ok nie miałem problemów jak drogóweczka mnie zatrzymywała oraz na przeglądzie.... To u mnie z przodu po bokach smoly niema....jak lukniesz na fotke to zobaczysz ze jest różnica są ciut jaśniejsze.... ja mam wszystkie 70% przyciemnione ale masz folie ??
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda dobre z czego ta radość z tego jak policje zobaczysz szyby w dół cicho bo sie wyda :polew:
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no właśnie w zimę może być przesrane z tymi szybami w dół :polew:
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 z tego jak policje zobaczysz szyby w dół i w zimę zimny łokieć walisz UWAGA!!! SPRAWDZENIE STANU TECHNICZNEGO POJAZDU DLA OSÓB Z FORUM - FREE!!! ważne do odwołania moje czarne szybki u Ciebie przejda dobre z czego ta radość z tego jak policje zobaczysz szyby w dół cicho bo sie wyda :polew: sory cycu
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 w zimę zimny łokieć walisz nie no coś tam widać [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:49_________________________________________________ ale masz folie ?? tak folie
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 w zimę zimny łokieć walisz nie no coś tam widać [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:49_________________________________________________ ale masz folie ?? tak folie Ja przeszło 2 lata jezdze i odpukac nie miałem problemów....
fantastic Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 kiedyś sie zastanawiałem jak tu przekombinować żeby szyby można łatwo odciemnić (rozjaśnić w razie w) i tylko rorety mi przyszły do głowy, nie wiem jakby to sie miało na przednich bocznych ale dałoby zrobić otwory w boczkach tak samo jak z tyłu żeby wyjeżdżały jak szyba elektrycznie. są takie twarde rolety do kupienia - gdzieś to widziałem
wicek2.8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1:
przemo86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a browarka sącze naughty no to przemko ile juz padło? :beer1: miałem tylko jednego może mi podrzucisz jakiś czteropak
Rekomendowane odpowiedzi