Vito_ Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 porankiem ehh trzeba usiąść nad notatkami, egzamin w wtorek sam się nie zda...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 cześć w południe ja o 5 rano poszedłem spać zaraz śmigam na obiadozapiekankę do rooti
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oooooooooooooooooożżżżżżżżżżżż kogo moje podwójnie piękne oczy widzą ..... co u Ciebie ..... byłeś na mistrzostwach polski na 1/4
Azunia Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oooooooooooooooooożżżżżżżżżżżż kogo moje podwójnie piękne oczy widzą ..... co u Ciebie ..... byłeś na mistrzostwach polski na 1/4 aleś Ty skromny :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oooooooooooooooooożżżżżżżżżżżż kogo moje podwójnie piękne oczy widzą ..... co u Ciebie ..... byłeś na mistrzostwach polski na 1/4 no byłem 1litr wódki na 4 łyki
lagadula Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dżizes ja też dałem w palnik... umieram....
Adas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 czesc Panie, dawno nie widzieli :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oooooooooooooooooożżżżżżżżżżżż kogo moje podwójnie piękne oczy widzą ..... co u Ciebie ..... byłeś na mistrzostwach polski na 1/4 aleś Ty skromny :gwizdanie: no wiem
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 czesc Panie, dawno nie widzieli :gwizdanie: oj dawno, byłem w poznnaiu w czwartek ale tylko kilka h i wypad ale po niedzieli bede może na 2h to sie na gokarty umowimy, trza wam tyłki złoić
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dżizes ja też dałem w palnik... umieram.... no to pięknie .... to normalne na forum [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 13:19_________________________________________________ czesc Panie, dawno nie widzieli :gwizdanie: oj dawno, byłem w poznnaiu w czwartek ale tylko kilka h i wypad ale po niedzieli bede może na 2h to sie na gokarty umowimy, trza wam tyłki złoić no czekamy na Ciebie
Adas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kuredu: biznesik juz sie rozkrecil ladnie ?
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kuredu: biznesik juz sie rozkrecil ladnie ? o zdrowie lepiej zapytaj dobra spadam na jedzonko ... do potem
kuredu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kuredu: biznesik juz sie rozkrecil ladnie ? Adas nie od razu Turek zbudowano ale jest coraz lepiej [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 13:30_________________________________________________ kuredu: biznesik juz sie rozkrecil ladnie ? o zdrowie lepiej zapytaj Madas mistrz cietej riposty :gwizdanie:
arekkruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 cześć w południe ja o 5 rano poszedłem spać zaraz śmigam na obiadozapiekankę do rooti Ech.... Tylko żeś apetytu narobił... A apropo jedzenia, to co z tym wątkiem z przepisami?? Bo taki pomysł jakiś czas temu padł... A moja druga połowa się zdeklarowała, że jak coś to będzie podrzucała mi przepisy do wpisania...
Azunia Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A apropo jedzenia, to co z tym wątkiem z przepisami?? Bo taki pomysł jakiś czas temu padł... A moja druga połowa się zdeklarowała, że jak coś to będzie podrzucała mi przepisy do wpisania... jak chcesz to zakładaj :gwizdanie:
arekkruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dżizes ja też dałem w palnik... umieram.... no to pięknie .... to normalne na forum [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 13:19_________________________________________________ czesc Panie, dawno nie widzieli :gwizdanie: oj dawno, byłem w poznnaiu w czwartek ale tylko kilka h i wypad ale po niedzieli bede może na 2h to sie na gokarty umowimy, trza wam tyłki złoić no czekamy na Ciebie I ja się jak coś pisze... Trzeba będzie tylko odkurzyć kartę i kominiarkę... [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 14:11_________________________________________________I pytanie z innej beczki... Poszukuję ciekawych miejsc (jakieś ruiny, plener itp.) w okolicy do 40-50 km od Poznania w celu poćwiczenia fotografii... Zna ktoś może coś ciekawego??
Rekomendowane odpowiedzi