blind1 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 czy ten snieg musi padac? Gdzie pada??[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:13_________________________________________________Czas spadac do pracy... Wszystkim zycze milego dnia... Najlepiej bezsniegowego... Blind, jak bede w poblizu skrytej to sie odezwe... Pozdro 4all... no na skrrytej pruszylo przed chwilka a mam okulary na nosie wiec dobrze widzialem [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:20_________________________________________________jaki mam luz jak moja zostala w domu . ostatnio mam na nia alergie [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:23_________________________________________________przypomnialem sobie ze na jednej spotowej fotce widzialem sreberko na pse blaszydlach ale niestety nie lapie kogo to bylo autko,bo generalnie na tych spotkach co ja bylem to nie trafilem sie z kolesiem
Vito_ Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Apropos srebrnej PSE to na pewno nie ja, ja mam zwykłe PO :gwizdanie: Dobra uciekam do nauki, jutro ostatni egzam, potem jeszcze tylko jedna maluśka popraweczka i wolne
blind1 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Apropos srebrnej PSE to na pewno nie ja, ja mam zwykłe PO :gwizdanie: Dobra uciekam do nauki, jutro ostatni egzam, potem jeszcze tylko jedna maluśka popraweczka i wolne tobie rowniez powodzenia , widze ze Wojtas nie jest osamotniony z tym problemem [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:41_________________________________________________spadam do sremu siora juz pozalatwial
drosdek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a ta B5 co była ostatnio na spocie ze zderzakiem od Esy nie miała czasem PSE... a faktycznie... była jakaś ale chyba z Gostynia czyli PGS Moja była na PGS-ie ale to B6
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 widzę spamernio poezyjny wątek się zrobił, przesada 30 stron w 24 h
Adas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 widzę spamernio poezyjny wątek się zrobił, przesada 30 stron w 24 h dobrze, niech sie dzieje, a nie taka zamula jak byla :gwizdanie:
drosdek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 widzę spamernio poezyjny wątek się zrobił, przesada 30 stron w 24 h uczcijmy to strona ciszy
Azunia Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 widzę spamernio poezyjny wątek się zrobił, przesada 30 stron w 24 h uczcijmy to strona ciszy chyba minutą :gwizdanie:
Adas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 widzę spamernio poezyjny wątek się zrobił, przesada 30 stron w 24 h uczcijmy to strona ciszy :cool1:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 widzę spamernio poezyjny wątek się zrobił, przesada 30 stron w 24 h dobrze, niech sie dzieje, a nie taka zamula jak byla :gwizdanie: to prawda Adas popieram :good: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 13:42_________________________________________________ widzę spamernio poezyjny wątek się zrobił, przesada 30 stron w 24 h uczcijmy to strona ciszy nie no co Ty
drosdek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Adas mów już coś bo mi ekran się kończy
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Adas mów już coś bo mi ekran się kończy :polew: ... :polew:
drosdek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Nudzi mi się w robocie a tu też jakoś spokojnie...
Rekomendowane odpowiedzi