450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jednak nie. Nie próbuj być najmądrzejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 z gory zaplanowany zbieg okolicznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie, osobiście byłbym za naprawą bo lubiłem Lexa (mam super wspomnienia z nim związane ) i wsadziłem w niego kupę roboty nie mówiąc o kasie ale ubezpieczyciel na 1000% zrobi szkodę całkowitą S500L VS S4 B8 hmm, do 100 500 przegra, może od 200 w górę 500 wygra ale nie ma warunków i pogody na razie na takie testy S500 ma 306 kucy i większą masę ale na 100% ma większy moment, tak czy inaczej jak na takiego kolosa to nieźle zwija asfalt może na następnego spota nim wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jednak nie. Nie próbuj być najmądrzejszy dobra dajcie se po jednym i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do fachowców, ile można podciągnąć golfa GTI 200km samym softem? pytam , bo kombinuję zmianę mojego wozidła, a mam dobrą ofertę zakupu. a tak poza tym, czy mieliście do czynienia z golfem R (270km) lub audi TTS-em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 z gory zaplanowany zbieg okolicznosci To wcale nie było śmieszne. Na szczęście wszystko zgodnie z wymogami, papiery itd więc mogli tylko grzecznie zawrócić na pięcie i odjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 nie drapac sie łory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do fachowców, ile można podciągnąć golfa GTI 200km samym softem? pytam , bo kombinuję zmianę mojego wozidła, a mam dobrą ofertę zakupu. a tak poza tym, czy mieliście do czynienia z golfem R (270km) lub audi TTS-em? na głelfa sie przechodzisz ?? ku.... aż mi się jezyk zaplątał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie, osobiście byłbym za naprawą bo lubiłem Lexa (mam super wspomnienia z nim związane ) i wsadziłem w niego kupę roboty nie mówiąc o kasie ale ubezpieczyciel na 1000% zrobi szkodę całkowitą S500L VS S4 B8 hmm, do 100 500 przegra, może od 200 w górę 500 wygra ale nie ma warunków i pogody na razie na takie testy S500 ma 306 kucy i większą masę ale na 100% ma większy moment, tak czy inaczej jak na takiego kolosa to nieźle zwija asfalt może na następnego spota nim wpadnę No my jesteśmy jak najbardziej za Jak się tylko zrobi cieplej to skaczemy do Berlina na obiad, by przy okazji zasmakować niemieckich Autobahnów i tam się spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jednak nie. Nie próbuj być najmądrzejszy dobra dajcie se po jednym i po kłopocie no wiesz, faceci w tym wieku po twarzy? trochę kultury :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie, osobiście byłbym za naprawą bo lubiłem Lexa (mam super wspomnienia z nim związane ) i wsadziłem w niego kupę roboty nie mówiąc o kasie ale ubezpieczyciel na 1000% zrobi szkodę całkowitą S500L VS S4 B8 hmm, do 100 500 przegra, może od 200 w górę 500 wygra ale nie ma warunków i pogody na razie na takie testy S500 ma 306 kucy i większą masę ale na 100% ma większy moment, tak czy inaczej jak na takiego kolosa to nieźle zwija asfalt może na następnego spota nim wpadnę No my jesteśmy jak najbardziej za Jak się tylko zrobi cieplej to skaczemy do Berlina na obiad, by przy okazji zasmakować niemieckich Autobahnów i tam się spróbować a mówią że jest kryzys ....a tu wiara na obiad do niemiec jezdzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 wszystko gra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Madas kogo pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do fachowców, ile można podciągnąć golfa GTI 200km samym softem? pytam , bo kombinuję zmianę mojego wozidła, a mam dobrą ofertę zakupu. a tak poza tym, czy mieliście do czynienia z golfem R (270km) lub audi TTS-em? na głelfa sie przechodzisz ?? ku.... aż mi się jezyk zaplątał to nie tak, B8 zostawiam, chcę zmienić drugie autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 pytanie do fachowców, ile można podciągnąć golfa GTI 200km samym softem? pytam , bo kombinuję zmianę mojego wozidła, a mam dobrą ofertę zakupu. a tak poza tym, czy mieliście do czynienia z golfem R (270km) lub audi TTS-em? na głelfa sie przechodzisz ?? ku.... aż mi się jezyk zaplątał to nie tak, B8 zostawiam, chcę zmienić drugie autko aaaa no to jest usprawiedliwienie To rozumiem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie, osobiście byłbym za naprawą bo lubiłem Lexa (mam super wspomnienia z nim związane ) i wsadziłem w niego kupę roboty nie mówiąc o kasie ale ubezpieczyciel na 1000% zrobi szkodę całkowitą S500L VS S4 B8 hmm, do 100 500 przegra, może od 200 w górę 500 wygra ale nie ma warunków i pogody na razie na takie testy S500 ma 306 kucy i większą masę ale na 100% ma większy moment, tak czy inaczej jak na takiego kolosa to nieźle zwija asfalt może na następnego spota nim wpadnę No my jesteśmy jak najbardziej za Jak się tylko zrobi cieplej to skaczemy do Berlina na obiad, by przy okazji zasmakować niemieckich Autobahnów i tam się spróbować a mówią że jest kryzys ....a tu wiara na obiad do niemiec jezdzi.... to ja mieszkam w niemczech i sam gotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Musze zrobić kurs szybkiego czytania... napisałem bry i 10 minut cofałem strony i doczytywałem wątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ja czasem też tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ja czasem też tak mam Ostatnio jednak znów coś zwolniło... wcześniej jakoś towarzystwo było bardziej nakręcone... P.S. Można klikać http://KFC-bon2.tk/147893.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Musze zrobić kurs szybkiego czytania... napisałem bry i 10 minut cofałem strony i doczytywałem wątki najwazniejsze że sie odnalazłeś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi