450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Musze zrobić kurs szybkiego czytania... napisałem bry i 10 minut cofałem strony i doczytywałem wątki No nie ma letko. To co z tym S500? Będzie jak się tylko zrobi cieplej? Kolega kupuj Golfa R z 260 km i też równamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ja czasem też tak mam Ostatnio jednak znów coś zwolniło... wcześniej jakoś towarzystwo było bardziej nakręcone... P.S. Można klikać http://KFC-bon2.tk/147893.html kurde następny ..... a masz na bagneta od rakusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ja czasem też tak mam Ostatnio jednak znów coś zwolniło... wcześniej jakoś towarzystwo było bardziej nakręcone... P.S. Można klikać http://KFC-bon2.tk/147893.html kurde następny ..... a masz na bagneta od rakusia ale jak się przeczyta regulamin to już nie chce się klikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ja czasem też tak mam Ostatnio jednak znów coś zwolniło... wcześniej jakoś towarzystwo było bardziej nakręcone... P.S. Można klikać http://KFC-bon2.tk/147893.html kurde następny ..... a masz na bagneta od rakusia Rako Twoje grzechy zostały Ci wybaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 spadam, do jutra. mlody mi choruje nie wiem czy nie bede musial jechac z nim na pogotowie bo temp. mu rosnie . a juz bylomlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ja czasem też tak mam Ostatnio jednak znów coś zwolniło... wcześniej jakoś towarzystwo było bardziej nakręcone... P.S. Można klikać http://KFC-bon2.tk/147893.html kurde następny ..... a masz na bagneta od rakusia Rako Twoje grzechy zostały Ci wybaczone Tyyy a jakie ja grzechy miałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 spadam, do jutra. mlody mi choruje nie wiem czy nie bede musial jechac z nim na pogotowie bo temp. mu rosnie . a juz bylomlepiej trzymaj się Pietrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 spadam, do jutra. mlody mi choruje nie wiem czy nie bede musial jechac z nim na pogotowie bo temp. mu rosnie . a juz bylomlepiej a to lepiej jechac ....spokojniesza głowa....teraz to roznie z tymi infekcjami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Musze zrobić kurs szybkiego czytania... napisałem bry i 10 minut cofałem strony i doczytywałem wątki No nie ma letko. To co z tym S500? Będzie jak się tylko zrobi cieplej? Kolega kupuj Golfa R z 260 km i też równamy S4 vs golf R, no trudno powiedzieć, dopał do setki mają podobny nie wiem bo nie jeździłem wiem tyle, że R-ka jest 50 klocków tańsza od TTS, a silniki te samiutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 spadam, do jutra. mlody mi choruje nie wiem czy nie bede musial jechac z nim na pogotowie bo temp. mu rosnie . a juz bylomlepiej 3m sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 mi starczyłaby teraz S4 a potem pomyślałbym nad S6 kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 zapodalem mu nurofen i narazie sie normuje ale quwa nie wiem co bedzie w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Musze zrobić kurs szybkiego czytania... napisałem bry i 10 minut cofałem strony i doczytywałem wątki Musze zrobić kurs szybkiego czytania... napisałem bry i 10 minut cofałem strony i doczytywałem wątki No nie ma letko. To co z tym S500? Będzie jak się tylko zrobi cieplej? Kolega kupuj Golfa R z 260 km i też równamy S4 vs golf R, no trudno powiedzieć, dopał do setki mają podobny nie wiem bo nie jeździłem wiem tyle, że R-ka jest 50 klocków tańsza od TTS, a silniki te samiutkie No nie ma letko. To co z tym S500? Będzie jak się tylko zrobi cieplej? Kolega kupuj Golfa R z 260 km i też równamy S4 vs golf R, no trudno powiedzieć, dopał do setki mają podobny nie wiem bo nie jeździłem wiem tyle, że R-ka jest 50 klocków tańsza od TTS, a silniki te samiutkie Bo TTs to audi, a R to VW.. i nikt mi nie powie że to nie ma znaczenia Kupuj obojętnie co z tych dwóch i jazda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Musze zrobić kurs szybkiego czytania... napisałem bry i 10 minut cofałem strony i doczytywałem wątki No nie ma letko. To co z tym S500? Będzie jak się tylko zrobi cieplej? Kolega kupuj Golfa R z 260 km i też równamy S4 vs golf R, no trudno powiedzieć, dopał do setki mają podobny nie wiem bo nie jeździłem wiem tyle, że R-ka jest 50 klocków tańsza od TTS, a silniki te samiutkie jest taki user na forum - rogalotti... napisz mu PW może już robił taki motor... ogólnie koleś robi chipsy do grupy VAG i jest polecany na forum... firmę ma w wawie na mineralnej 26 kolo lotniska Okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 zapodalem mu nurofen i narazie sie normuje ale quwa nie wiem co bedzie w nocy dużo dzieci teraz choruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 mi starczyłaby teraz S4 a potem pomyślałbym nad S6 kombi A ja chętnie bym sobie przyjął....A6C6 3.0 Quatro i wszystko by było gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1974101 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 no wiem, bo gdyby nie miało znaczenia tokupiłbym zamiast a4 paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 mi starczyłaby teraz S4 a potem pomyślałbym nad S6 kombi A ja chętnie bym sobie przyjął....A6C6 3.0 Quatro i wszystko by było gites no ja teraz w takie celuje ... oczywiście w Kombi .... może już wiosną pośmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 mi starczyłaby teraz S4 a potem pomyślałbym nad S6 kombi A ja chętnie bym sobie przyjął....A6C6 3.0 Quatro i wszystko by było gites no ja teraz w takie celuje ... oczywiście w Kombi .... może już wiosną pośmigam opuszczasz klub ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 mi starczyłaby teraz S4 a potem pomyślałbym nad S6 kombi A ja chętnie bym sobie przyjął....A6C6 3.0 Quatro i wszystko by było gites no ja teraz w takie celuje ... oczywiście w Kombi .... może już wiosną pośmigam ja będe celował troszke pozniej...ale jak juz no to limuzynka Niewiem poprostu mi sie podoba i tyle heh [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 22:32_________________________________________________W klubie zawsze będe najważniejsze że 4 kółka z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi