blind1 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 czesc Macieju, doszedlem do tego czemu nie scanowal silnika nie odpalilem silnika :polew: wtyke wsadziłeś nie w te dziure ? [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 19:45_________________________________________________ ale mam komitet powitalny tylko dzieci z balonikami nawalily i orkiera nie dojechala przeżyje jakoś nastepnym razem nie bedzie takiej plamy ,obiecuje
blind1 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 czesc malenstwo od razu mi lepiej :> tez sie ciesze
malutka:) Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 czesc malenstwo od razu mi lepiej :> tez sie ciesze daj cynka temu Twojemu leśniczemu niech by mnie odstrzelił
Rako Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 czesc malenstwo od razu mi lepiej :> tez sie ciesze daj cynka temu Twojemu leśniczemu niech by mnie odstrzelił a co to sie dzieje ze takie decyzje juz??
malutka:) Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 czesc malenstwo od razu mi lepiej :> tez sie ciesze daj cynka temu Twojemu leśniczemu niech by mnie odstrzelił a co to sie dzieje ze takie decyzje juz?? liczysz że Ci powiem??
fantastic Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jaksjemasz młoda damo do niczego dzisiaj jest ten dzień - wiem jak to jest
Rako Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 czesc malenstwo od razu mi lepiej :> tez sie ciesze daj cynka temu Twojemu leśniczemu niech by mnie odstrzelił a co to sie dzieje ze takie decyzje juz?? liczysz że Ci powiem?? aaa nie musisz
malutka:) Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jaksjemasz młoda damo do niczego dzisiaj jest ten dzień - wiem jak to jest na ten dzień jeszcze jest czas-to nie to-zapewniam Cie
fantastic Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 co z majstrowałeś łobuzie !! zmajstrowałeś forum óczy [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 20:04_________________________________________________ jaksjemasz młoda damo do niczego dzisiaj jest ten dzień - wiem jak to jest na ten dzień jeszcze jest czas-to nie to-zapewniam Cie to ja już nie wiem co.... :gwizdanie: powiedz na ucho
Rekomendowane odpowiedzi