Rako Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a nic ciekawego .... wszystko gra taaa czy sie stoi czy sie lezy kasa zawsze sie nalezy :gwizdanie:
Rako Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 :gwizdanie: co tam Azunia...jak wieczorek mija??
Azunia Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 :gwizdanie: co tam Azunia...jak wieczorek mija?? a jakoś mija, zaraz robię obiadokolację...
Madas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a nic ciekawego .... wszystko gra taaa czy sie stoi czy sie lezy kasa zawsze sie nalezy :gwizdanie: tak było kiedyś teraz trzeba zapierniczać
Rako Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a nic ciekawego .... wszystko gra taaa czy sie stoi czy sie lezy kasa zawsze sie nalezy :gwizdanie: tak było kiedyś teraz trzeba zapierniczać tak tak [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 19:45_________________________________________________ :gwizdanie: co tam Azunia...jak wieczorek mija?? a jakoś mija, zaraz robię obiadokolację... a co robisz dobrego ??
Rako Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 hej malutka skoro tak mówisz a jak inaczej ?? hmm??
malutka:) Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 hej malutka skoro tak mówisz a jak inaczej ?? hmm?? coś proponujesz ??
Rako Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 hej malutka skoro tak mówisz a jak inaczej ?? hmm?? coś proponujesz ?? ale o co chodzi bo sie teraz zakręciłem
malutka:) Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 cześć Agnieszka :hi: sie masz Madasku :> rewelacyjny dzień dziś mamy prawda ?? :radocha:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 19:59_________________________________________________ hej malutka skoro tak mówisz a jak inaczej ?? hmm?? coś proponujesz ?? ale o co chodzi bo sie teraz zakręciłem no ja Cie nie odkręce !!
Madas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 cześć Agnieszka :hi: sie masz Madasku :> rewelacyjny dzień dziś mamy prawda ?? :radocha: zgadza się miałem dzisiaj bardzo dużo pracy a to mnie bardzo cieszy :kox:
malutka:) Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 cześć Agnieszka :hi: sie masz Madasku :> rewelacyjny dzień dziś mamy prawda ?? :radocha: zgadza się miałem dzisiaj bardzo dużo pracy a to mnie bardzo cieszy :kox: a ja miałam rozmowe w sprawie pracy
Madas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Madas kiedy następny spocik ?? no nie wiem .... mieliśmy wszyscy ustalić .... ja stawiam na week po świętach
malutka:) Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Madas kiedy następny spocik ?? no nie wiem .... mieliśmy wszyscy ustalić .... ja stawiam na week po świętach jestem za
Rekomendowane odpowiedzi