nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 nie no M1 chyba odpada spoty były średnie tam to gdzie będziemy się spotykać w ładna pogodę? ale błagam tylko nie M1 cały Poznań musze przejechać jedziesz na spot 35km a 5km robi Ci różnice? czemu Vario pisze w różnych działach a tutaj nie bo nas nie lubi...
Madas Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 nie wiem Nikuś .... ale tam było trochę betonowo .... można na parkingu przy Rotti w Luboniu :naughty: jest gdzie usiąść :gwizdanie:
Rako Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 no wiadomo ze jak spocik bedzie przy M1 no to już sruuu W kurwia mnie te przedzieranie.....u mnie 5 km zrobilbym w pare minut a tam 5 km no to troche zejdzie...
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 nie wiem Nikuś .... ale tam było trochę betonowo .... można na parkingu przy Rotti w Luboniu :naughty: jest gdzie usiąść :gwizdanie: a może tu gdzie się Style spotykają? też jest gdzie usiąść bo jest Mc Donald...
variocustoms Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 o czym tu pisać? o przepisach na makaron ? sajgon jest ostatnio i tylko wpadam sprawdzić o czym skrobiecie
Madas Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 nie wiem Nikuś .... ale tam było trochę betonowo .... można na parkingu przy Rotti w Luboniu :naughty: jest gdzie usiąść :gwizdanie: a może tu gdzie się Style spotykają? też jest gdzie usiąść bo jest Mc Donald... właśnie Mc nic nie daje jak już mieliśmy się okazje przekonać szczególnie przy takich centrach jak makro czy pestka w niedzielę
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ale błagam tylko nie M1 popieram Ty i tak nie przyjeżdżasz na spoty to co to za różnica?
Madas Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 o czym tu pisać? o przepisach na makaron ? sajgon jest ostatnio i tylko wpadam sprawdzić o czym skrobiecie ok jak tam sobie chcesz
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 o czym tu pisać? o przepisach na makaron ? sajgon jest ostatnio i tylko wpadam sprawdzić o czym skrobiecie możesz podrzucić jakiś przepis na mięcho co z furą? coś się wyklarowało?
Musashi Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 nie wiem Nikuś .... ale tam było trochę betonowo .... można na parkingu przy Rotti w Luboniu :naughty: jest gdzie usiąść :gwizdanie: a może tu gdzie się Style spotykają? też jest gdzie usiąść bo jest Mc Donald... a gdzie to?
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 nie wiem Nikuś .... ale tam było trochę betonowo .... można na parkingu przy Rotti w Luboniu :naughty: jest gdzie usiąść :gwizdanie: a może tu gdzie się Style spotykają? też jest gdzie usiąść bo jest Mc Donald... właśnie Mc nic nie daje jak już mieliśmy się okazje przekonać szczególnie przy takich centrach jak makro czy pestka w niedzielę to może w Strzeszynku nad jeziorem? jest knajpa, miejsca do siedzenia od cholery, nawet na trawce... [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 23:10_________________________________________________ nie wiem Nikuś .... ale tam było trochę betonowo .... można na parkingu przy Rotti w Luboniu :naughty: jest gdzie usiąść :gwizdanie: a może tu gdzie się Style spotykają? też jest gdzie usiąść bo jest Mc Donald... a gdzie to? Carmen koło Makro
Musashi Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ale błagam tylko nie M1 popieram Ty i tak nie przyjeżdżasz na spoty to co to za różnica? no to akurat nie jest istotne, wazniejsze aby miejsce bylo przyjemne
Rako Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ale błagam tylko nie M1 popieram Ty i tak nie przyjeżdżasz na spoty to co to za różnica? no to akurat nie jest istotne, wazniejsze aby miejsce bylo przyjemne popieram
Madas Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ale błagam tylko nie M1 popieram Ty i tak nie przyjeżdżasz na spoty to co to za różnica? no to akurat nie jest istotne, wazniejsze aby miejsce bylo przyjemne trochę ma racji bo skoro ustalamy miejsce spotów to warto żeby osoby biorące udział w dyskusji były na spotach
Rako Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 od parkingu mamy 300m do plaży... ja tam za tym bym był
nike21 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 ale błagam tylko nie M1 popieram Ty i tak nie przyjeżdżasz na spoty to co to za różnica? no to akurat nie jest istotne, wazniejsze aby miejsce bylo przyjemne no jasne że musi być przyjemne. ale znaleźć miejsce dla 30 osób, z parkingiem, w niedziele o 16:00, kiedy jest ładna pogoda jest raczej ciężko... [br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 23:15_________________________________________________ od parkingu mamy 300m do plaży... ja tam za tym bym był można z raz podjechać oblookać i się zobaczy czy nam odpowiada to miejsce...
Rekomendowane odpowiedzi