Rako Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Cześć cześćco tam porabiasz? a nic nudy ogólnie, już nie pamietam kiedy miałem taki weekend ale co zrobić są i takie dni a co u Ciebie ??
Azunia Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Sprzątam, mam tajemniczy lek na lenia, po nim skaczę jak kauczukowa piłka, podłoga-sufit-podłoga, tyle mam pałera a przy okazji słucham muzyczki, szkoda że wieża mi coś odmawia posłuszeństwa, bo bym pokazała sąsiadowi...
Rako Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Sprzątam, mam tajemniczy lek na lenia, po nim skaczę jak kauczukowa piłka, podłoga-sufit-podłoga, tyle mam pałera a przy okazji słucham muzyczki, szkoda że wieża mi coś odmawia posłuszeństwa, bo bym pokazała sąsiadowi... no u mnie jeśli chodzi o muzyczke to też lipa bo wszyscy w domu takze musiałbym sobie pancerne drzwi najpierw w stawić
Azunia Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 no to kiepsko, ja zaraz lecę dalej robić, ale co jakąś minutę tu zajrzę
Adas Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 mam problem, jeden ksenon Mi przestal normalnie swiecic i lekko tylko tak swieci na kolor rozowy, co robic ?
Azunia Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 mam problem, jeden ksenon Mi przestal normalnie swiecic i lekko tylko tak swieci na kolor rozowy, co robic ? wymienić, najlepiej oba...
Szula298 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Jestem po pracy i ide na 18' czyli kolejny raz promil hehe miłego weekendu zycze wszystkim
Musashi Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 mam problem, jeden ksenon Mi przestal normalnie swiecic i lekko tylko tak swieci na kolor rozowy, co robic ? zamien zarowki miejscami. tyle ze nie jest to prosta operacja.... [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 18:17_________________________________________________ dzien doberek śemaneczko ale w poznaniu pada
Szula298 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Ok lece już czas pozdro wszystkim grunt to dobry promil ( u mnie nie pada hehe)
Musashi Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 szkoda że wieża mi coś odmawia posłuszeństwa, bo bym pokazała sąsiadowi... a fajny chociaz? [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 18:20_________________________________________________ Cześć wszystkim Mam do Was zapytanie, zmieniłem opony i co się dzieje - np. przy gwałtownym omijaniu wyrwy w drodze po powrocie na swój pas czuje jak auto "tańczy" zwłaszcza tyłeczek. Czy musze poczekać aż opony się ułożą, czy może jest to kwestia ciśnienia czy też gazu (powietrze - azot) czy po prostu opony są do "D". Opony są nowiutkie Jakie są Wasze doświadczenia takie zjawisko jest nieprawidlowe. powodem moze byc zbyc niskie cisnienie. pamietaj ze szerokie opony sa bardziej nerwowe niz waskie. jakie opony, jaka szerokosc, jakie masz cisnienie ? z wlasnych doswiadczen. nowiutkie dunlop sportmaxx tt 225/45/17 nie zauwazylem takiego zjawiska opony od razu pieknie trzymaly i tak do dzisiaj.
Adas Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 mam problem, jeden ksenon Mi przestal normalnie swiecic i lekko tylko tak swieci na kolor rozowy, co robic ? zamien zarowki miejscami. tyle ze nie jest to prosta operacja.... cos to da ?
Musashi Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 mam problem, jeden ksenon Mi przestal normalnie swiecic i lekko tylko tak swieci na kolor rozowy, co robic ? zamien zarowki miejscami. tyle ze nie jest to prosta operacja.... cos to da ? bedziesz wiedzial czy winny jest lampa czy przetwornica. jezeli po zamianie rozowo bedzie po drugiej str tzn zarowka, jezeli po tej samej przetwornica
Musashi Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 jakie koszta w obu przypadkach ? zarowka ori osram 250. niby ori z kieszeni na gieldzie 100 przetwornica ori uzywana 250 (moze pasc) ori nowa 500
kuredu Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 to doj**ało ludzi z wlkp na zlocie :gwizdanie:
Adas Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 jakie koszta w obu przypadkach ? zarowka ori osram 250. niby ori z kieszeni na gieldzie 100 przetwornica ori uzywana 250 (moze pasc) ori nowa 500 dzieki Musa mam problem, jeden ksenon Mi przestal normalnie swiecic i lekko tylko tak swieci na kolor rozowy, co robic ? wymienić, najlepiej oba... takie rady to wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic
Musashi Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 dzieki Musa btw. dziwne ze swieci ci na rozowo. moze dode podwoziles?
Rekomendowane odpowiedzi