Madas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba będę musiała iść pewnie że tak nie ma co się męczyć
Azunia Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba będę musiała iść pewnie że tak nie ma co się męczyć jestem twarda ... jeszcze...
Madas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Madas a Ty latałeś cały czas na pełnym syntetyku...?? Bo ja teraz sie zastanawiam jak przeszłem z pół syntetyka na full to na początku ma prawo coś więcej wziąć ? Na pół syntetyku nic mi nie ubywało (wiadomo normalne zużycie norma) oczywiście ze tak
Rako Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Madas a Ty latałeś cały czas na pełnym syntetyku...?? Bo ja teraz sie zastanawiam jak przeszłem z pół syntetyka na full to na początku ma prawo coś więcej wziąć ? Na pół syntetyku nic mi nie ubywało (wiadomo normalne zużycie norma) oczywiście ze tak dobra tera juz nic nie zmieniam bo joba mozna dostac
ohkyomoon Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba będę musiała iść pewnie że tak nie ma co się męczyć jestem twarda ... jeszcze... Mam parę urządzeń stomatologicznych. Mogę pomóc . Tak poważnie, nie zwlekaj z wizytą u lekarza bo samo się nie wyleczy. Antybiotyk to tylko odłożenie problemu w czasie. Mam z tymi trochę "fachowcami" do czynienia, więc troszkę pojęcia mam.
Madas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba będę musiała iść pewnie że tak nie ma co się męczyć jestem twarda ... jeszcze... Mam parę urządzeń stomatologicznych. Mogę pomóc . Tak poważnie, nie zwlekaj z wizytą u lekarza bo samo się nie wyleczy. Antybiotyk to tylko odłożenie problemu w czasie. Mam z tymi trochę "fachowcami" do czynienia, więc troszkę pojęcia mam. :polew:
Rako Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba jednak skusiła sie na tego dentyste..
Madas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba jednak skusiła sie na tego dentyste.. :naughty: :naughty:
Adas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 mowie kolesiowi w intercars numer klienta a On Mi mowi ze nie ma rabatow na ten numer i Mi tylko mowi ze moze zaproponowac cene po 10 % rabacie podaj mi adres tego IC i nazwisko kolesia .... załatwiam im w 3 sekundy zwolnienie z pracy 1 os poleciała w tym tygodniu z podolan za taki sam numer gadalem z kolesiem przez gg, gg wzialem ze strony IC z dzialu kontakt, numer gg: 8072651, co mam dalej zrobic, umowilem sie na wizyte w warsztacie ktory wspolpracuje z IC i juz mam po takich hujowych cenach brac czy co
Madas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 mowie kolesiowi w intercars numer klienta a On Mi mowi ze nie ma rabatow na ten numer i Mi tylko mowi ze moze zaproponowac cene po 10 % rabacie podaj mi adres tego IC i nazwisko kolesia .... załatwiam im w 3 sekundy zwolnienie z pracy 1 os poleciała w tym tygodniu z podolan za taki sam numer gadalem z kolesiem przez gg, gg wzialem ze strony IC z dzialu kontakt, numer gg: 8072651, co mam dalej zrobic, umowilem sie na wizyte w warsztacie ktory wspolpracuje z IC i juz mam po takich hujowych cenach brac czy co trzeba ich sprowadzać na ziemię bo kombinują jak się da
Azunia Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba jednak skusiła sie na tego dentyste.. Pójdę jak będę mocno zdesperowana, na razie nigdzie się nie wybieram, poza tym do tej dentystki często trzeba się zapisać parę dni wcześniej, bo tak ciężko jest się wcisnąć w kolejkę, a Ona ma dużo pacjentów.
Rako Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba jednak skusiła sie na tego dentyste.. Pójdę jak będę mocno zdesperowana, na razie nigdzie się nie wybieram, poza tym do tej dentystki często trzeba się zapisać parę dni wcześniej, bo tak ciężko jest się wcisnąć w kolejkę, a Ona ma dużo pacjentów. gorzej Azunia jak naprawde Cię przydusi
Madas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 no i mądty polak po szkodzie jest takie przysłowie :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba jednak skusiła sie na tego dentyste.. Pójdę jak będę mocno zdesperowana, na razie nigdzie się nie wybieram, poza tym do tej dentystki często trzeba się zapisać parę dni wcześniej, bo tak ciężko jest się wcisnąć w kolejkę, a Ona ma dużo pacjentów. gorzej Azunia jak naprawde Cię przydusi trudno
Rako Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 chyba jednak skusiła sie na tego dentyste.. Pójdę jak będę mocno zdesperowana, na razie nigdzie się nie wybieram, poza tym do tej dentystki często trzeba się zapisać parę dni wcześniej, bo tak ciężko jest się wcisnąć w kolejkę, a Ona ma dużo pacjentów. gorzej Azunia jak naprawde Cię przydusi trudno
Azunia Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 z czego się cieszysz? nie ciesze to czemu się smucisz?
Rako Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 z czego się cieszysz? nie ciesze to czemu się smucisz? bo focha na mnie zrobilaś
Rekomendowane odpowiedzi