Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba będę musiała iść :kwasny:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie że tak nie ma co się męczyć :)
Opublikowano

:mysli:

jestem twarda :evil2:

... jeszcze...

Opublikowano

Madas a Ty latałeś cały czas na pełnym syntetyku...?? Bo ja teraz sie zastanawiam jak przeszłem z pół syntetyka na full to na początku ma prawo coś więcej wziąć ? Na pół syntetyku nic mi nie ubywało (wiadomo normalne zużycie norma)

oczywiście ze tak :)
Opublikowano

Madas a Ty latałeś cały czas na pełnym syntetyku...?? Bo ja teraz sie zastanawiam jak przeszłem z pół syntetyka na full to na początku ma prawo coś więcej wziąć ? Na pół syntetyku nic mi nie ubywało (wiadomo normalne zużycie norma)

oczywiście ze tak :)

dobra tera juz nic nie zmieniam bo joba mozna dostac :decayed:
Opublikowano

... jeszcze...

Mam parę urządzeń stomatologicznych. Mogę pomóc :kox:. Tak poważnie, nie zwlekaj z wizytą u lekarza bo samo się nie wyleczy. Antybiotyk to tylko odłożenie problemu w czasie. Mam z tymi trochę "fachowcami" do czynienia, więc troszkę pojęcia mam.

Opublikowano

... jeszcze...

Mam parę urządzeń stomatologicznych. Mogę pomóc :kox:. Tak poważnie, nie zwlekaj z wizytą u lekarza bo samo się nie wyleczy. Antybiotyk to tylko odłożenie problemu w czasie. Mam z tymi trochę "fachowcami" do czynienia, więc troszkę pojęcia mam.

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

chyba jednak skusiła sie na tego dentyste.. :decayed:

Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

mowie kolesiowi w intercars numer klienta a On Mi mowi ze nie ma rabatow na ten numer :mysli: i Mi tylko mowi ze moze zaproponowac cene po 10 % rabacie :mysli:

podaj mi adres tego IC i nazwisko kolesia .... załatwiam im w 3 sekundy zwolnienie z pracy :cool1: 1 os poleciała w tym tygodniu z podolan za taki sam numer :wink4:

gadalem z kolesiem przez gg, gg wzialem ze strony IC z dzialu kontakt, numer gg: 8072651, co mam dalej zrobic, umowilem sie na wizyte w warsztacie ktory wspolpracuje z IC i juz mam po takich hujowych cenach brac czy co

Opublikowano

mowie kolesiowi w intercars numer klienta a On Mi mowi ze nie ma rabatow na ten numer :mysli: i Mi tylko mowi ze moze zaproponowac cene po 10 % rabacie :mysli:

podaj mi adres tego IC i nazwisko kolesia .... załatwiam im w 3 sekundy zwolnienie z pracy :cool1: 1 os poleciała w tym tygodniu z podolan za taki sam numer :wink4:

gadalem z kolesiem przez gg, gg wzialem ze strony IC z dzialu kontakt, numer gg: 8072651, co mam dalej zrobic, umowilem sie na wizyte w warsztacie ktory wspolpracuje z IC i juz mam po takich hujowych cenach brac czy co

trzeba ich sprowadzać na ziemię bo kombinują jak się da :cool1:
Opublikowano

:no:

Pójdę jak będę mocno zdesperowana, na razie nigdzie się nie wybieram, poza tym do tej dentystki często trzeba się zapisać parę dni wcześniej, bo tak ciężko jest się wcisnąć w kolejkę, a Ona ma dużo pacjentów.

Opublikowano

Pójdę jak będę mocno zdesperowana, na razie nigdzie się nie wybieram, poza tym do tej dentystki często trzeba się zapisać parę dni wcześniej, bo tak ciężko jest się wcisnąć w kolejkę, a Ona ma dużo pacjentów.

gorzej Azunia jak naprawde Cię przydusi :no:
Opublikowano

no i mądty polak po szkodzie jest takie przysłowie :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

:dontknow: trudno :naughty:

Opublikowano

:dontknow: trudno :naughty:

:decayed:
Opublikowano

z czego się cieszysz? :angry:
Opublikowano

z czego się cieszysz? :angry:

nie ciesze :(
Opublikowano