fantastic Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 ale tu dzisiaj ruch aż czytać nie nadążam - spadam tez popracować troche
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 hyhy wczoraj doda miala koncercik w Turku ale szydera byla
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 a gacie chiciaż miała ta Doda ? cos na sobie miala ale za cholere nie wiem jak to nazwac
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 a gacie chiciaż miała ta Doda ? cos na sobie miala ale za cholere nie wiem jak to nazwac a podobało się ? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 16:30_________________________________________________ siema [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 16:30_________________________________________________ [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 16:31_________________________________________________ to też się przywitam i lecę do roboty cześć miłej roboty
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 a gacie chiciaż miała ta Doda ? cos na sobie miala ale za cholere nie wiem jak to nazwac a podobało się ? nieeee
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 a gacie chiciaż miała ta Doda ? cos na sobie miala ale za cholere nie wiem jak to nazwac a podobało się ? nieeee ale za darmo było ?
Vito_ Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Doberek po weekendzie. Ci co nie byli nad morzem niech żałują, pogoda była malinowa
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 a gacie chiciaż miała ta Doda ? cos na sobie miala ale za cholere nie wiem jak to nazwac a podobało się ? nieeee ale za darmo było ? pewnie ze tak, kto by zaplacil za dode
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 w Poznaniu w teatrze można na weekend wypożyczyć ciuchy na przebranie za jakieś 15PLN
Bieniek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pany pomozcie z tym parkingiem przy lotnisku.Gdzie i za ile?
Bart-S Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Siema Dali Pany - zapisywać się na letni!
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pany pomozcie z tym parkingiem przy lotnisku.Gdzie i za ile? Pepin coś pisał w tej sprawie .... ja nie pomogę bo zupełnie nie mam pojęcia ... przyznam że nigdy nie leciałem samolotem .... ale jak jadę w kierunku Ławicy to jest taki różowy parking i ogłaszają się ze mają tanio .... jak coś możesz zostawić u mnie pod blokiem ale nie odpowiadam w razie w ....
Bieniek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dzieki MAdas. Po ostatnich przezyciach nie chce,aby znajomym tez auto powineli
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dzieki MAdas. Po ostatnich przezyciach nie chce,aby znajomym tez auto powineli nie rozumiem ... coś z Twoim autem nie teges ?
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Madas - za***ali mu auto... kurrwa kiedy i w jakich okolicznościach ... co się dzieję .... kurrrwa który to już znajomek z forum i ile jeszcze .... łapy utne jak trafię złodzieja nawet w sklepie
Rekomendowane odpowiedzi