nike21 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 czesc wszystkim ja ostatnio znalazłem w pizzy kebab z ahmeda włos i już więcej nie zamówie, choc trza przyznać że dobra była a wlos z glowy, pachy czy... sadze ze degustacji nie bylo wiec nie wie skad byl wlos :gwizdanie:
Deszcz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dzien doberek, wczoraj miałem akcje... masakra, pół piwa poszło na lapka i odrazu zdechł. Od 22 - 1 w nocy suszyłem go suszarką i wysysałem browar odkurzaczem... i nic ani nie drgnał. A teraz włączam i działa!!!! Szok, troche klawisze dziwnie skrzypią, ale to pewnie kac :decayed: Mam już nowe świeczki w autku - udalo się podmienic z boscha na NGK...(juz po zakupie boscha).
Musashi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dzien doberek, wczoraj miałem akcje... masakra, pół piwa poszło na lapka i odrazu zdechł. Od 22 - 1 w nocy suszyłem go suszarką i wysysałem browar odkurzaczem... i nic ani nie drgnał. A teraz włączam i działa!!!! Szok, troche klawisze dziwnie skrzypią, ale to pewnie kac :decayed: Mam już nowe świeczki w autku - udalo się podmienic z boscha na NGK...(juz po zakupie boscha). Deszcz mial ochote popic, ale mial juz dosc do lustra, wiec poczestowal lapa.... ciekawe ile wczesnie butli poszlo...i o czym z lapkiem gadali Z NGK bedziesz zadowolony. .... laudatur
Iverson Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Polak nie wielbłąd i napic się musi hyhyhy , :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 czesc wszystkim ja ostatnio znalazłem w pizzy kebab z ahmeda włos i już więcej nie zamówie, choc trza przyznać że dobra była a wlos z glowy, pachy czy... sadze ze degustacji nie bylo wiec nie wie skad byl wlos :gwizdanie: degustacja była po kłaczek się znalazł pod koniec konsumpcji - i po dogłebnej analizie DNA stwierdziłem że włos należał do 19letniej brunetki, 173cm wzorstu, biust 3, waga 51kg, więcej informacji nie było
Musashi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 czesc wszystkim ja ostatnio znalazłem w pizzy kebab z ahmeda włos i już więcej nie zamówie, choc trza przyznać że dobra była a wlos z glowy, pachy czy... sadze ze degustacji nie bylo wiec nie wie skad byl wlos :gwizdanie: degustacja była po kłaczek się znalazł pod koniec konsumpcji - i po dogłebnej analizie DNA stwierdziłem że włos należał do 19letniej brunetki, 173cm wzorstu, biust 3, waga 51kg, więcej informacji nie było a jestes pewien ze to co smakowales to byla pizza? moze to bylo po zamknieciu pizzerii
Iverson Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 madas we wtorki pracuje :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 madas we wtorki pracuje :gwizdanie: tzn spi dluzej? wtorki? to dzisiaj nie niedziela?
Iverson Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 wtorki? to dzisiaj nie niedziela? też się ździwiłem , że wtorek dzisiaj,
Musashi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 wtorki? to dzisiaj nie niedziela? też się ździwiłem , że wtorek dzisiaj,
Iverson Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 nie cierpię świąt, bo wtedy się nie pracuje
pet3r Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 nie cierpię świąt, bo wtedy się nie pracuje kurde, mamy tak samo może załapiemy się na jakieś zamiatanie chodników czy coś?
Azunia Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 pet3r kupiłeś ten prezent swojej Pani? :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 poszedłbym nawet na odśnieżanie ale kufa śniegu nie ma , ehhh chyba mamy najwięcej wolnego w całej Europie
Azunia Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 poszedłbym nawet na odśnieżanie ale kufa śniegu nie ma , ehhh chyba mamy najwięcej wolnego w całej Europie trzebabyło się kobietą urodzić, jak nie w pracy pracować to w domu byś zapierd**ał, a to sprzątanie na świętą, a to przy garach, przy zmywaku, itd... nie narzekałbyś na nudę :tongue4: :gwizdanie: :polew: :polew:
Iverson Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 ...wiesz co , doszedłem do wniosku ,że jednak co za dużo , to nie zdrowo...
Rekomendowane odpowiedzi