Pepin Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 robisz się fanatyk zaraz robisz ... zawsze byłem
Bart-S Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Pepin nie pierdziel - ładnie płyniesz teraz Co tam masz dla mnie?
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Pepin nie pierdziel - ładnie płyniesz teraz Co tam masz dla mnie? jdzie jak burza
variocustoms Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ten od Meguiarsa to już w 3cej furce widziałem ale nie w A4 BTW miłego zlotu, wypijcie jednego kielona w moim imieniu
Pepin Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Pepin nie pierdziel - ładnie płyniesz teraz Co tam masz dla mnie? słodkości dla Twojej miłosci [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 23:53_________________________________________________ ten od Meguiarsa to już w 3cej furce widziałem ale nie w A4 BTW miłego zlotu, wypijcie jednego kielona w moim imieniu jest ich więcej BTW. mam wolną tylną kanapę .. weź śpiwór .. w domku nikt Cię nie zauważy jak spisz w kącie :0
Bart-S Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Adas przyjedź po mnie - śmigniemy razem. Tylko, że my lecimy wcześniej bo na UAM jeszcze... wyjazd o 7. Vario za Ciebie pójdzie i to nie jedna kolejka Szkoda, że znów się mijamy
Adas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 troche wczesnie Ja zamierzam wyjechac w granicach 6:30
Bart-S Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 No i nie mów mi, że swoim prawie S4 nie śmigniesz do WRZ w 30min? ...7:15 ?
Adas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 koncowka numeru tel to 180 ? to bede dzwonil jak cos nie wiem jak jutro z czasem bedzie, dam znac ok ? [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 00:14_________________________________________________widze juz pw nie mam CB
Bart-S Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Pepin bierze WT - wrzucimy Ci do auta
variocustoms Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 mili Panowie, jestem w trakcie urządzania nowego mieszkania a dokładnie w powijakach urządzania, koszta wielkie nie mówiąc o czasowym zaangażowaniu, mam nadzieję że, na któryś z kolejnych zlotów dotrę, jak by nie było jestem z wami myślami i sercem i nie mam zamiaru zniknąć z ekipy, jak się wszystko ustabilizuje to wrócę do was w realu np. wpadnę na jakiegoś spota jeszcze raz dobrej zabawy no i nie zbierajcie punktów po drodze na zlot
blind1 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 tak, tak ,dobrej zabawy i szerokiej drogi [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 07:14_________________________________________________co tam Wojtasie? [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 07:17_________________________________________________ide po kawcie zaraz bede
Rekomendowane odpowiedzi