Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Nic głupiego nie powiedziałem na zlocie więc trzeba nadrobić teraz Nawet się z Wami nie zdążyłem pożegnać ;(
Adas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 właśnie wróciłem wielkie dzięki za zlot idę się zaraz napić
Madas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Kurrwka znowu "taniec z gwiazdami " następny sezon :thumbdown: ludzie już chyba się tym przejedli a oni cały czas walą w kółko te edycje
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 To robota LUCAS-a i jego kolegi - ładnie porobili Tygrysa
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Poprosiłem Łukasza o jakieś próbki - obiecał, że coś podeśle ...szybko dojechałeś Adaś? Twoje Turbo FSI naprawdę daje radę vs. moja koza
Adas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 no dojechałem raz dwa, na autostradzie to wiadomo 190 nie schodziło, ale później jeszcze 20 km poza autostradą :gwizdanie: pije już piwko u brata Bart-S ale wciąż czuje mało KM.. :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 no dojechałem raz dwa, na autostradzie to wiadomo 190 nie schodziło, ale później jeszcze 20 km poza autostradą :gwizdanie: pije już piwko u brata Bart-S ale wciąż czuje mało KM.. :gwizdanie: No to masz kolejny fajny wieczór Jeśli chodzi o KM - w takim razie co dalej?
magneto Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 fotka niczego sobie to fakt, a te rozmyte światła matiza w tle dodały jej dodatkowego uroku. Ciekawe jak fotka z przeciągania liny Bieńka Q vs. Ursus na plaży
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dwie fotki od LUCASa - zgrane na szybko z aparatu, jeszcze bez obróbki ale już widać jaką chłopaki robia robotę...
magneto Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Troszkę zabawy w PS i będzie można zlotowe tapety robić
Madas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 ja pierdziele ale zajebiaste fotki gościu robi :kox:
Madas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 ooo to co Natalię odstawiłeś [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 22:51_________________________________________________czołem LUCAS - piękne fotki :good:
nike21 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Natalia dzisiaj w domku siedzi... jutro się z nią dopiero zobacze
LUCAS Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 ooo to co Natalię odstawiłeś [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 22:51_________________________________________________czołem LUCAS - piękne fotki :good: aaa... siemanko... szkoda, ze wczoraj nie bylo wiecej chetnych na zdjecia... ale nastepnym razem sobie odbijemy... ew. zapraszam do siebie ...z przyjemnoscia popstrykam
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ooo to co Natalię odstawiłeś [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 22:51_________________________________________________czołem LUCAS - piękne fotki :good: aaa... siemanko... szkoda, ze wczoraj nie bylo wiecej chetnych na zdjecia... ale nastepnym razem sobie odbijemy... ew. zapraszam do siebie ...z przyjemnoscia popstrykam chetni by byli ale pora pozna byla i pogoda wczesniej tez nie dopisywala, to ani polerki auta nie bylo ani nic :gwizdanie: a do siebie tzn na pomorze ?
Rekomendowane odpowiedzi