wicek2.8 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 pot dziś aktualny [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:14_________________________________________________spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 podobno, ale pół składu jedzie najpierw na "zulicynatora" [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:16_________________________________________________pot jest zawsze aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 podobno, ale pół składu jedzie najpierw na "zulicynatora" [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:16_________________________________________________pot jest zawsze aktualny a wjazd na tor to za free[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:31_________________________________________________ale ktoś będzie na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 a wjazd na tor to za free nie wiem ale ktoś będzie na 16 też nie wiem, mnie nie będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja będę na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek2.8 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja będę na 16 czyli nie będziemy sami [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 10:45_________________________________________________ja z kolegą wlece i może brata namówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 ja też będę Bart-S, Mussa, Drosdek, Madbar i pewnie ktoś jeszcze [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 13:14_________________________________________________aaa Nikuś będzie i może Paweł_Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 ja będę ok 18, mam nadzieję, że jeszcze będziecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Napiszcie mi na PW telefon do was żebym w razie czego mógł dzwonić - a gdzie mniej więcej na tym poziomie -2 stoicie tam jakieś kolory były dobrze pamiętam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 dzien dobry [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 13:51_________________________________________________ Napiszcie mi na PW telefon do was żebym w razie czego mógł dzwonić - a gdzie mniej więcej na tym poziomie -2 stoicie tam jakieś kolory były dobrze pamiętam? sektor zielony[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 13:54_________________________________________________ też nie wiem, mnie nie będzie :gwizdanie: bojkot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 ale jest szansa ze ja tez sie pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 dzien dobry [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 13:51_________________________________________________ Napiszcie mi na PW telefon do was żebym w razie czego mógł dzwonić - a gdzie mniej więcej na tym poziomie -2 stoicie tam jakieś kolory były dobrze pamiętam? sektor zielony[br]: Ok dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 ale jest szansa ze ja tez sie pojawię :naughty: aku działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 jak na razie działa, wydaje mi sie ze to moja wina, robiłem za krótkie dystansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 no i po 'zulicynator' Viper nie przyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zaraz wyjeżdżam - będę i 16:30 na zielonym. CYA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 to do zobaczenia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 klubowa S4 była właśnie w wiadomościach TVP1 było 2 minuty o naszej imprezie zulicynator.pl Yamaha - mam nagrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
450yamaha Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 no dzięki dzięki ktoś tam wrzucił na tamto forum link widziałem, od 18:50 Nawet widać jak na starcie odstawiamy nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi