Musashi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 dzien doberek [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:05_________________________________________________ Panowie, prośba jakie żaróweczki kupowaliście LED do wnętrza kabiny ?. Po porannym rozładowaniu akumulatora, spowodowane zostawieniem włączonego światła w kabinie, postanowiłem wymienić to oświetlenie na mniej prądożerne, a co za tym idzie, uchronić się od porannych niespodzianek. w hmm, wydaje mi sie ze w poliftowym B5 po zamknieciu auta, oswietlenie wnetrza nie powinno sie wygasic automatycznie?
fantastic Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no też mi sie wydaje że powinno
Musashi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no też mi sie wydaje że powinno oczywiście że się wygasza wlasnie, wiec szukalbym problemu gdzies indziej. no chyba ze to uzasadnienie dla zakupu LED-ow
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 spot aktualny ma się rozumieć? nie chce ktoś czasem zajebistego (delikatnie niedziałającego) routera D-link do kablówki?
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja chce ale działającego słyszałem od speca, że jak poleży tydzień wyłączony to zacznie działać
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 przywieź to ci naprawię ręce które leczą
Musashi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 spot aktualny ma się rozumieć? nie chce ktoś czasem zajebistego (delikatnie niedziałającego) routera D-link do kablówki? y no zeby byl nie do kablowki byl bym lyknal.
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no prawie trafiłeś prawie? [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:34_________________________________________________ spot aktualny ma się rozumieć? nie chce ktoś czasem zajebistego (delikatnie niedziałającego) routera D-link do kablówki? y no zeby byl nie do kablowki byl bym lyknal. ciągnij kablówkę i bierz
fantastic Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 zabierz ze sobą na spota - sie aukcje wystawi od złotówki
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 zabierz ze sobą na spota - sie aukcje wystawi od złotówki tutaj można ją rozegrać odbiór osobisty na następnym spocie Kup Teraz: jakiś dobry czteropak
Musashi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 odbiór osobisty na następnym spocie Kup Teraz: jakiś dobry czteropak y no, ja to mam cos fajnego do odebrania na spocie
Madas Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 dziękuję panowie za spota i sorry że tak wcześnie się zmyłem
Banan Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja tez już w domu. Aha jakby się znalazł ten co zapomniał nicka to niech się odezwie - będę maty do lusterek zamawiał a jemu też nie działają - będzie taniej przesyłka.
blind1 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 dobly , przepraszam zaspalem [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 19:52_________________________________________________bylem wczoraj na dyskotece polskiej w bochum ,z tego co pamietam to za***iście bylo
Rekomendowane odpowiedzi