Pepin Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a u mnie po 4 km mam 90C :gwizdanie: :kox: po kolejnym 1 km gdy olej rowniez uzyska 90C. rozsadne wlaczenie ogrzewania 3 kreski przy 20C nie powoduje spadkow temperatury. masz najzdrowsze BLB na letnich na świecie BTW. i tak nie wierze... y tam najzdrowsze. wystarczy wiedziec jak je eksploatowac BLB posiadaja wydajny uklad dogrzewania plynu chlodzacego spalinami. wiec jezeli nie chlodzi sie auta ogrzewaniem nagrzewa sie raz dwa. wiekszosc uruchamia silnik i od razu wlacza nadmuch. wiec km-try trwa nagrzanie. zeby mi nie bylo zimno przez te 4 km, wlaczam grzanie dupki. i barchanowe gacie ...
Musashi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 i barchanowe gacie ... no, firmy norhtface
Pepin Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 i barchanowe gacie ... no, firmy norhtface no i koniecznie Alpinus ... kiedyś w czasach, gdy Alpinus był jedyną firmą w PL .. to wszystkich narciarzy na stokach poza PL można było rozpoznać ze pochodzi z Polski lans w Alpinusie musiał być [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________moze ktoś chce sprzedać odbiornik GPS - mały lekki i stabilnie pracujący z Nokią i sports-tracker.com ? na razie testuję jakiś Pentagram
Adas Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 wreszcie odpoczynek po 18 h pracy ufff..
Musashi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no i koniecznie Alpinus ... kiedyś w czasach, gdy Alpinus był jedyną firmą w PL .. to wszystkich narciarzy na stokach poza PL można było rozpoznać ze pochodzi z Polski lans w Alpinusie musiał być akurat sie tak sklada ze jakosc alpinusa z nawiazka gorowala nad wylansowanymi markami typu, jack wolfskin, czy bergson. najlepiej o tym swiadczy, ze moja kurtka zyje juz... 10 rok, mecze ja okragly rok latem, zima, w pracy i na gorskich wypadach. bersona, berghausa i jasia wilcza skorke, wydarlem. ich trwalosc to 1,5 roku uzytkowania. a alpinus wziaz trwa.... :good: zupelnie niezrozumiala jest dla mnie likwidacja tej firmy.[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:58_________________________________________________ wreszcie odpoczynek po 18 h pracy ufff.. doly kopales?
variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Pepin mam GPSa Nokii na zbyciu, mało używany ale lekko uszkodzony kłami psa, ale działa bez zarzutu, jak nie musisz kupować to możemy się jakoś inaczej dogadać
blind1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 doberek :hi:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:39_________________________________________________ i barchanowe gacie ... no, firmy norhtface no i koniecznie Alpinus ... kiedyś w czasach, gdy Alpinus był jedyną firmą w PL .. to wszystkich narciarzy na stokach poza PL można było rozpoznać ze pochodzi z Polski lans w Alpinusie musiał być [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________moze ktoś chce sprzedać odbiornik GPS - mały lekki i stabilnie pracujący z Nokią i sports-tracker.com ? na razie testuję jakiś Pentagram Karol ja mam jakis odbiornik gps moge Tobie go dac, potrzebowalem go na chwilke generalnie a teraz lezy [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:43_________________________________________________o ile dobrze pamietam mam tez ladowarke samochodowa do niego,jezeli nie potrzebujesz go na jutro i poczekasz troszke to chetnie Tobie go oddam [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:48_________________________________________________100% sprawny , i pies go nie siorbal [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:54_________________________________________________
blind1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 spidalam do pracy[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 08:38_________________________________________________ dzien dobry czesc ^Marcinie[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 08:39_________________________________________________milego dzionka zycze, narson
Pepin Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 @Varia & Blind GPS, chętnie skorzystam z obydwu propozycji, np. chciałbym przetestować .. zobaczę który lepiej się nosi a właściwie jak się z nim biega i czy znajdę jakiś futeralik na rzep do mocowania Dzięki
Pepin Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 tak mi sie z awaatarkiem jednego kolesia przypomniało - skojarzyło http://i.imgur.com/YbVdA.gif
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 czołem wieczorem :hi:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:52_________________________________________________mam fazę 4 piwka wjechały
Piechol Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 mam fazę 4 piwka wjechały tak w środku tygodnia? to w weekend jakaś flaszka pęknie w końcu co?
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 nie nie flacha w lodówce jest nawet ze dwie ale to dla gości
Rekomendowane odpowiedzi