Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a u mnie po 4 km mam 90C :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

po kolejnym 1 km gdy olej rowniez uzyska 90C. rozsadne wlaczenie ogrzewania 3 kreski przy 20C nie powoduje spadkow temperatury.

masz najzdrowsze BLB na letnich na świecie :kox:

BTW. i tak nie wierze... :polew:

:decayed:

y tam najzdrowsze. wystarczy wiedziec jak je eksploatowac :tongue4:

BLB posiadaja wydajny uklad dogrzewania plynu chlodzacego spalinami. wiec jezeli nie chlodzi sie auta ogrzewaniem nagrzewa sie raz dwa. wiekszosc uruchamia silnik i od razu wlacza nadmuch. wiec km-try trwa nagrzanie.

zeby mi nie bylo zimno przez te 4 km, wlaczam grzanie dupki.

i barchanowe gacie ... ;)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:hi:

no, firmy norhtface :decayed:

Opublikowano

no i koniecznie Alpinus ... kiedyś w czasach, gdy Alpinus był jedyną firmą w PL .. to wszystkich narciarzy na stokach poza PL można było rozpoznać ze pochodzi z Polski

lans w Alpinusie musiał być :D[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________moze ktoś chce sprzedać odbiornik GPS - mały lekki i stabilnie pracujący z Nokią i sports-tracker.com ;) ?

na razie testuję jakiś Pentagram

Opublikowano

wreszcie odpoczynek po 18 h pracy ufff..

Opublikowano

no i koniecznie Alpinus ... kiedyś w czasach, gdy Alpinus był jedyną firmą w PL .. to wszystkich narciarzy na stokach poza PL można było rozpoznać ze pochodzi z Polski

lans w Alpinusie musiał być :D

akurat sie tak sklada ze jakosc alpinusa z nawiazka gorowala nad wylansowanymi markami typu, jack wolfskin, czy bergson.

najlepiej o tym swiadczy, ze moja kurtka zyje juz... 10 rok, mecze ja okragly rok latem, zima, w pracy i na gorskich wypadach.

bersona, berghausa i jasia wilcza skorke, wydarlem. ich trwalosc to 1,5 roku uzytkowania. :kwasny: a alpinus wziaz trwa.... :good: :good: :good:

zupelnie niezrozumiala jest dla mnie likwidacja tej firmy.[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:58_________________________________________________

wreszcie odpoczynek po 18 h pracy ufff..

doly kopales? :mysli:

Opublikowano

Pepin mam GPSa Nokii na zbyciu, mało używany ale lekko uszkodzony kłami psa, ale działa bez zarzutu, jak nie musisz kupować to możemy się jakoś inaczej dogadać

Opublikowano

co tam wieczorkiem :)

Opublikowano

doberek :hi: :hi:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:39_________________________________________________

lans w Alpinusie musiał być :D[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________moze ktoś chce sprzedać odbiornik GPS - mały lekki i stabilnie pracujący z Nokią i sports-tracker.com ;) ?

na razie testuję jakiś Pentagram

Karol ja mam jakis odbiornik gps moge Tobie go dac, potrzebowalem go na chwilke generalnie a teraz lezy [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:43_________________________________________________o ile dobrze pamietam mam tez ladowarke samochodowa do niego,jezeli nie potrzebujesz go na jutro i poczekasz troszke to chetnie Tobie go oddam :good:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:48_________________________________________________100% sprawny , i pies go nie siorbal :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 07:54_________________________________________________ :kawa:

Opublikowano

spidalam do pracy[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 08:38_________________________________________________

dzien dobry :kox:

czesc ^Marcinie[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 08:39_________________________________________________milego dzionka zycze, narson

Opublikowano

@Varia & Blind

GPS, chętnie skorzystam z obydwu propozycji, np. chciałbym przetestować ..

zobaczę który lepiej się nosi a właściwie jak się z nim biega i czy znajdę jakiś futeralik na rzep do mocowania ;)

Dzięki

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

hehe reniferki :kox:

Opublikowano

no i zimoweczki czekaja na zalozenie :naughty:

Opublikowano

czołem wieczorem :hi: :hi:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:52_________________________________________________mam fazę 4 piwka wjechały :naughty::decayed:

Opublikowano

mam fazę 4 piwka wjechały :naughty::decayed:

tak w środku tygodnia? :shocked: to w weekend jakaś flaszka pęknie w końcu co? :kox:

Opublikowano

nie nie flacha w lodówce jest nawet ze dwie ale to dla gości