drosdek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 coooo?? musa ściemnia?? zamień się tej ja, chetnie to cho... ja jestem urobiony popachy [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 14:03_________________________________________________ Blind co tak sie czaisz ?? polenie jestes ??
Pepin Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 idzie ktoś na to ? http://www.facebook.com/event.php?eid=174755799230936 ... ja juz wysłąłęm maila
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ale maskara dzisiaj na drogach, ponad 300 km z lawetą na ślizgawie wpaść w poślizg z lawetą na dooopie bezcenne, adrenalinę dostałem jak cholera, dobrze, że pusta droga była
nike21 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 siemanko polecam film "wszystko dla niej" Pepin - raz jeszcze dzięki za kod a ceny w wątku zlotowym zamiast niższe dla klubowiczów to są wyższe dla niebieskich :polew: promuje się ten klub w h.uj :polew: nic tylko być różowym - zrobią Cię mniej w h.uja :polew: sweet dreams ps. to kto przejmuje prowadzenie wątku w 2011?
Musashi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a ceny w wątku zlotowym zamiast niższe dla klubowiczów to są wyższe dla niebieskich :polew: promuje się ten klub w h.uj :polew: nic tylko być różowym - zrobią Cię mniej w h.uja :polew: chyba norma, ze sie promuje klubowiczow
nike21 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a ceny w wątku zlotowym zamiast niższe dla klubowiczów to są wyższe dla niebieskich :polew: promuje się ten klub w h.uj :polew: nic tylko być różowym - zrobią Cię mniej w h.uja :polew: chyba norma, ze sie promuje klubowiczow aż się chce być różowym :kox:
Musashi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 aż się chce być różowym :kox: jakis czas temu i tobie zalezalo
fantastic Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dobry ! sie pytam pany już po raz 2 kiedy będziemy spota robić - może byśmy chociaż termin ustalili co ?
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 w Bukowinie będzie spot fan jesteś w Polsce czy w Szwecji ?
fantastic Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 w Bukowinie będzie spot fan jesteś w Polsce czy w Szwecji ? wg moich obliczeń jak teraz wyjade koniec stycznia na 4tyg. i potem wrócę na 4 to na bank do bukowiny nie jade bo bede musiał do szwecji jechać teraz co najmniej do 24 stycznia a może tydzień dłużej w PL oczywiście zlot zimowy znów będziemy mieli na początku wiosny prawie
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 z tym zlotem to data nie do końca przemyślana, wiadomo - ceny, ale wolałbym zapłacić ciut więcej i jechać w takie warunki jak 2 lata temu co było nieźle śniegu
Musashi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dobry ! sie pytam pany już po raz 2 kiedy będziemy spota robić - może byśmy chociaż termin ustalili co ? mnie sie niestety zdechlo, :wallbash: prawdopodobne, ze niedziele spedze w wyrze, co by sie do poniedzialku wykurowac [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 00:07_________________________________________________ z tym zlotem to data nie do końca przemyślana, wiadomo - ceny, ale wolałbym zapłacić ciut więcej i jechać w takie warunki jak 2 lata temu co było nieźle śniegu wtedy warunki pogodowe byly kosmiczne.
fantastic Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dobry ! sie pytam pany już po raz 2 kiedy będziemy spota robić - może byśmy chociaż termin ustalili co ? mnie sie niestety zdechlo, :wallbash: prawdopodobne, ze niedziele spedze w wyrze, co by sie do poniedzialku wykurowac [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 00:07_________________________________________________ z tym zlotem to data nie do końca przemyślana, wiadomo - ceny, ale wolałbym zapłacić ciut więcej i jechać w takie warunki jak 2 lata temu co było nieźle śniegu wtedy warunki pogodowe byly kosmiczne. a na sylwka idziesz gdzieś czy też w wyrze ?[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 00:51_________________________________________________ :hi: ide sie też wyłożyć spać - jutro ciężki dzień sie zapowiada
Musashi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 doberek [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:09_________________________________________________ a na sylwka idziesz gdzieś czy też w wyrze ? chyba zostane w chacie. przyszly tydzien ciezki w pracy sie zapowiada, wiec wole nie ryzykowac.
Młodzik Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 oczywiście zlot zimowy znów będziemy mieli na początku wiosny prawie nie prawie tylko wiosną [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:15_________________________________________________ z tym zlotem to data nie do końca przemyślana, wiadomo - ceny, ale wolałbym zapłacić ciut więcej i jechać w takie warunki jak 2 lata temu co było nieźle śniegu dwa lata temu był 20-22 marce czyli tylko 5 dni później :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:16_________________________________________________co do ceny to fajnie że w końcu ktoś pomyślał, że dla klubowiczów taniej, w końcu opłacamy składki i utrzymujemy te forum
Rekomendowane odpowiedzi