Bart-S Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 ściema wszystkim :kox: :hi: Kurde Wentyl kiedy się pojawisz wreszcie
CHRISMEN Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 film - szokowisko Na spocie może też się zamelduję (tym bardziej że mam żarówkę mijania i żarówkę stopu do wymiany i nie wiem jak tą tylną lampę wykręcić a nie chcę urwać czegoś - pewnie znajdzie się ktoś po przejściach)
Bart-S Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 film - szokowisko Na spocie może też się zamelduję (tym bardziej że mam żarówkę mijania i żarówkę stopu do wymiany i nie wiem jak tą tylną lampę wykręcić a nie chcę urwać czegoś - pewnie znajdzie się ktoś po przejściach) Na wysokości lampki w słupku D masz plastik zaślepkę - wyciągasz go i oczom Twym ukaże się śruba. Krzyżak do ręki i odkręcasz (nie wyjdzie cała, ale jak gwint puści poczujesz luz). Teraz odchylasz lampę w kierunku przeciwnym do klapy (trzymają ją dwa bolce).
Banan Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja postaram się pojawić ale muszę z Wrześni dojechać pewno się spóźnię
Młodzik Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 dzień dobry śpiochy [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 06:21_________________________________________________co do dzisiejszego spota to nie wiem czy będę bo wystawiamy sie dziś na targach ślubnych i nie wiem czy uda mi sie wyskoczyć
fantastic Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja postaram się pojawić ale muszę z Wrześni dojechać pewno się spóźnię o której lecisz to pojedziemy razem ? Bart-S jak tam twoje plany ? dotrzesz na spota czy problem z zawodnikami ?
Tomson Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 witam powiedzcie mi gdzie w Poznaniu wytną mi katalizator, ale tak żeby nie było żadnych błędów i nie spalili samochodu bo w Piątek jade na chipa i dobrze by było jakbym się tego ustrojstwa w tym tygodniu pozbył :> pozdrawiam
nike21 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 np tu: www.autohelp.pl pytaj o Młodego (Rafał) i możesz powiedzieć że jesteś z klubu A4
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 dzięki za spota i sorry że tak krótko - pozdrawiam
Bart-S Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 No niestety nie dałem rady - dziś jechaliśmy na 2 auta i musiałem porozwozić ludzi... Wolne weekendy wypadają mi 5 i 12 lutego - jeśli możecie to nagrajcie coś w tym terminie
Rekomendowane odpowiedzi