Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 joł madafaki [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 18:55_________________________________________________kto od nas ma srebrnego avanta B6 na 18" S-line? widziany dzisiaj w centrum koło Alibi
blind1 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 doberczak[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 19:54_________________________________________________co tam łotry
Pepin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a ja spotkałem kilka dni temu niebieskie/granatowe B5 z podkładkami klubowymi o numerach PL xxxxx[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________Piechol, ja wstęnie kupuję ATE + Ferodo BTW. Na Zimmermanowe tarcze gładkie mam cenę 200PLN za sztukę a 300PLN za nawiercane DO mnie sa większe więc pewnie do Ciebie byłoby taniej
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 BTW. Na Zimmermanowe tarcze gładkie mam cenę 200PLN za sztukę a 300PLN za nawiercane DO mnie sa większe więc pewnie do Ciebie byłoby taniej ja biorę komplet przód i tył (tarcze + klocki) TRW i mnie to wynosi niecałe 800 PLN, więc nie ma tragedii
Pepin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 BTW. Na Zimmermanowe tarcze gładkie mam cenę 200PLN za sztukę a 300PLN za nawiercane DO mnie sa większe więc pewnie do Ciebie byłoby taniej ja biorę komplet przód i tył (tarcze + klocki) TRW i mnie to wynosi niecałe 800 PLN, więc nie ma tragedii OT, Remsa to firma, która powstała podnad 30 lat temu w Hiszpanii. Obecnie jest jednym z liderów w produkcji części do układów hamulcowych na świecie. Firma posiada dziesięć fabryk w Europie i Ameryce, które zapewniają dostawy najwyższej jakości produktów do odbiorców. W 1997 roku REMSA została wykupiona przez LUCAS Variety by w konsekwencji w 1999 roku stać się częścią TRW Chassis Systems. Oczywiście mogą być inne linie produkcyjne ...
Gwerty Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 pozatym , że wieje to wszystko w porządku. a ty już skrzynie przełożyłeś?
fabian99 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Panowie jak BUDOWA OBI idzie dojechac na parking Mc Donalds ?? hehe byde chyba jeszcze na zimowkach :/
Młodzik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 pozatym , że wieje to wszystko w porządku. a ty już skrzynie przełożyłeś? czekam aż przyjedzie do mnie dawca
Pepin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Młodzik, popraw sobie stopkę .. bo jakieś tagi zgubiłeś
Pepin Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ,co tam z rana spiochy ? byłem przed Tobą
Rekomendowane odpowiedzi