Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strzel kielicha to może pomoże, ja piję ciągle i jakoś nie choruję, tzn. czasami Jacka Danielsa sobie prewencyjnie zapodam i zdrów jestem

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem na antybiotykach więc odpada :)

Opublikowano

antybiotyki to "gówno" lepiej co jakiś czas się napić lepszego % i człowiek nie choruje, ja mam 37 lat i może w życiu 3 razy wziąłem antybiotyk, dzisiaj lekarz tylko receptę wypisuje na antybiotyk i ma wszystko w d*pie a są inne sposoby na wyleczenie podstawowych przeziębień, może zmień lekarza Adamie :mysli:

Opublikowano

ale ja mam dosyć mocne zapalenie oskrzeli więc nie ma żartów, jak mam przeziębienie nawet mocne to nawet do lekarza nie idę, mam swoje sposoby na takie cuś :naughty:

Opublikowano

to skąd się wzięlo zapalenie oskrzeli ? nie łatwo się tego dorobić

Opublikowano

lekceważenie przeziębienia :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 23:55_________________________________________________a jak Klaudia się trzyma ?

Opublikowano

średnio na jeża szczerze mówiąc raz lepiej raz gorzej, każdy dzień to jedna wielka niewiadoma

Opublikowano

średnio na jeża szczerze mówiąc raz lepiej raz gorzej, każdy dzień to jedna wielka niewiadoma

:confused4:
Opublikowano

Bart-S, my już wiemy, że ta choroba mojej córki jest niewyleczalna na na dzisiaj więc też się przyzwyczailiśmy do amplitudy dobrego/złego samopoczucia i wszystkich objawów choroby

Opublikowano

strzel kielicha to może pomoże, ja piję ciągle i jakoś nie choruję, tzn. czasami Jacka Danielsa sobie prewencyjnie zapodam i zdrów jestem

dobry wybor Bartasie , ja uwielbiam ten antybiotyk :wink4::polew:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 09:51_________________________________________________sorrka, zapomnialem sie przywitac. doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 09:53_________________________________________________ide grzebac przy a4 kolegi zobaczymy co z tego wyjdzie :mysli:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 10:11_________________________________________________milego dnia zycze wszystkim. narson

Opublikowano

cześć wszystkim :hi:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 10:32_________________________________________________głowa mnie boli dzisiaj od rana :kwasny:

Opublikowano

:hi: po południu....

Od rana gonię, sprzątanie, tenis, odbiór nowego żagla do deski, zakupy, znowu sprzątanie, wreszcie chwilka coby usiąść. Życzę wszystkim zdrowia, bo to chyba w dzisisejszych czasach najważniejsze i co gorsza, nasze środowisko czy właściwie ekosystem w którym się obracamy, jest coraz bardziej szkodzący zdrowiu.... A co do leków, to chyba rzeczywiście sposoby naszych babć i .... dziadków( Jack Daniels :wink4:) znowu wracaja do łask.

Czy ktoś już był na F&F 5? Jakieś wrażenia?

Opublikowano
:przebiegly:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 23:37_________________________________________________oj nie naskrobaliscie zbyt wiele dzis :mysli:
Opublikowano

byłem z Pepinem i ludźmi ze Style na F&F5 i powiem szczerze jak na bajkę to baaaaardzo fajna bajka, nie odstawała od F&F 1 i była chyba nawet momentami lepsza, polecam

Opublikowano

A ja obejrzałem Apollo13 i wracam do garażu walczyć z turbiną :decayed: Do zobaczenia jutro o 16 ;)

Opublikowano

:decayed: widzeę że poznański ożył od razu - no to już wiadomo o czym będziemy gadać :naughty::polew:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 18:52_________________________________________________btw. MIFL to skrót od

Madeline Island Ferry Line :polew:

albo Midland Industrial Flooring Ltd. :gwizdanie: :polew:

Maciek kiedy wracasz do PL?

27 maja prawdopodobnie

A ja obejrzałem Apollo13 i wracam do garażu walczyć z turbiną :decayed: Do zobaczenia jutro o 16 ;)

co robisz z turbiną jeśli można wiedzieć bo nie jestem w temacie ?[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 09:26_________________________________________________a tak w ogóle to Zindobry :hi:

zapomniałem sie przywitać

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 09:31_________________________________________________czesc Macieju, na wygnaniu czy w domku ?

Opublikowano

:hi:

doberek :hi:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 09:31_________________________________________________czesc Macieju, na wygnaniu czy w domku ?

czytaj uważnie post wyżej :bicz3:

:polew:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 09:50_________________________________________________a tak BTW. dzisiaj spot w M1 niezależnie od pogody? :cool1:

Opublikowano

to samo pytanie chciałem zadać :)

Opublikowano

oj spalem jeszcze :tongue4:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 10:27_________________________________________________nie musisz sie zaraz na mnie wydzierac :naughty: