Madbar Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a czy na klub jak sie bierze to można wziąć FV? Z tego co pamietam to mozna. I nie ma problemu.. Witam Z rana. Niestety nie dotarłem na spocik, bo cały dzień wczoraj szkoliłem adeptów żeglarstwa. Mam nadzieję na nastepny razik. A upał to rzeczywiście był niemiłosierny i woda w jeziorze aż korciła. Juz się wczoraj sporo ludzi kąpało, i ja tez bym wskoczył, tylko niestety nie zabrąłem kąpielówek, a miejsce publiczne niestety.
Adas Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 dzięki chłopacy za pomoc i Młodzik za przenocowanie w Auto Premium załapałem się na akcję serwisową i wymienili Mi cewki za darmo, zapłaciłem za świece tylko :> już dojechałem do domu z poprawionym humorkiem :>
Pepin Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 dzięki chłopacy za pomoc i Młodzik za przenocowanie w Auto Premium załapałem się na akcję serwisową i wymienili Mi cewki za darmo, zapłaciłem za świece tylko :> już dojechałem do domu z poprawionym humorkiem :> tylko Navi nadal nie wyczyszczona ... a spirytusik miałem .. pewnie nie tyle co Ty zwykle wozisz w bagażniku ... ale miałem
Madas Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 hej :hi: fajnie że wszystko dobrze się skończyło Adas
Pepin Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 http://www.customconcept.de http://gallery.customconcept.de/gallery/d/122504-1/IMG_3477.jpg
Piechol Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 fajnie że spocik się udał :good: fajnie że wszystko dobrze się skończyło Adas ogólnie fajny z Ciebie koleś Madas :good:
Młodzik Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Adaś GROLSCH-a u mnie zostawiłeś a tak swoją drogą to polecam każdemu z silnikiem benzynowym zadzwonić do AP i sie umówić na darmową wymianę cewek zapłonowych bo znając życie akcja potrwa do końca tygodnia lub do końca maja.
Pepin Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Adaś GROLSCH-a u mnie zostawiłeś a tak swoją drogą to polecam każdemu z silnikiem benzynowym zadzwonić do AP i sie umówić na darmową wymianę cewek zapłonowych bo znając życie akcja potrwa do końca tygodnia lub do końca maja. Adaś GROLSCH-a u mnie zostawiłeś a tak swoją drogą to polecam każdemu z silnikiem benzynowym zadzwonić do AP i sie umówić na darmową wymianę cewek zapłonowych bo znając życie akcja potrwa do końca tygodnia lub do końca maja. sądzę, że akcja serwisowa jest związana z konkretnym modelem/silnikiem.. więc nie koniecznie dla wszystkich benzynowych może się okazać że jakiś klekot też ma akcję serwisową
Madas Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 fajnie że spocik się udał :good: fajnie że wszystko dobrze się skończyło Adas ogólnie fajny z Ciebie koleś Madas :good: fajnie że tak o mnie fajnie myślisz
Młodzik Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Adaś GROLSCH-a u mnie zostawiłeś smacznego Nie lubie grolscha ale jak musze to już wypije :polew: [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 19:58_________________________________________________ Adaś GROLSCH-a u mnie zostawiłeś a tak swoją drogą to polecam każdemu z silnikiem benzynowym zadzwonić do AP i sie umówić na darmową wymianę cewek zapłonowych bo znając życie akcja potrwa do końca tygodnia lub do końca maja. Adaś GROLSCH-a u mnie zostawiłeś a tak swoją drogą to polecam każdemu z silnikiem benzynowym zadzwonić do AP i sie umówić na darmową wymianę cewek zapłonowych bo znając życie akcja potrwa do końca tygodnia lub do końca maja. sądzę, że akcja serwisowa jest związana z konkretnym modelem/silnikiem.. więc nie koniecznie dla wszystkich benzynowych może się okazać że jakiś klekot też ma akcję serwisową wiesz moim zdaniem jeśli ktoś ma 1.8 czy 2.0 tfsi to nie zaszkodzi wykocać jeden telefon a może jednak uda się, a jak nie to najwyżej straci 1zł na telefon Do Adasia jedena cewka kosztuje 200zł wymienili mu dziś trzy czyli jest do przodu 600zł + koszty robocizny a jak sami z Adasiem dziś obliczaliśmy jedna roboczo godzina w AP to to 290zł brutto
Bart-S Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Jeśli chodzi o AP czy też salon VW w Suchym Lesie - można brać FV jak najbardziej... dzięki chłopacy za pomoc i Młodzik za przenocowanie w Auto Premium załapałem się na akcję serwisową i wymienili Mi cewki za darmo, zapłaciłem za świece tylko :> już dojechałem do domu z poprawionym humorkiem :> No i gitara. Z akcjami serwisowymi rzeczywiście jest tak, że po jakimś czasie... znikają... Warto to sprawdzać.
Bart-S Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Potrzebuję porady Gdzie w Poznaniu dostanę porządny aku? W zasadzie już wybrałem - tylko nie wiem gdzie się po niego udać Zależy mi na tym aby rok produkcji = 2011 Wybór padł na markę Moll (czyli to co seryjnie siedzi w Audi) - waham się jednak między 72Ah/380A (seryjnie w 1.9TDI) a 80Ah/400A. Sprzętu trochę jest w aucie więc przyda się delikatna nadwyżka mocy (zachowana proporcja 10% więc wszystko zgodnie z założeniami). Znalazłem taką ofertę (315zł, stacja Bliska na Małych Garbarach): http://allegro.pl/akumulator-moll-germany-12v-74ah-74-ah-poznan-i1614410135.html
blind1 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 06:52_________________________________________________no to Adas miales duzo szczescia w nieszczesciu
Rekomendowane odpowiedzi