Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba bym tak nie dal rady, musze sie skupic na jednej sprawie bo pozniej moga cyrki wyskoczyc :kox:

nie wykluczam takiej możliwości :naughty:[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 21:17_________________________________________________

:hi: :hi:

yo :hi:

Opublikowano

Jak oglądanie meczyku :evil: 1:1

[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 21:19_________________________________________________nike21 :blink:

Opublikowano

nie ma lipy, nieźle graja :cool1:[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 21:20_________________________________________________

nike21 :blink:

dawno Cie u nas nie było :przebiegly:

Opublikowano

Aż się patrzeć chce

Opublikowano

ide pod prysznic

Opublikowano

nike21 :blink:

... jakby to powiedział Chajzer: "skoro nie widać różnicy to po co przepłacać" :decayed:

Opublikowano

cześć :hi:

dobrze mówi Chajzer :evil:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 17:59_________________________________________________dobry z rana :hi:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 08:08_________________________________________________cos mizernie tu bylo :mysli:

Opublikowano

Cześć Piotrucha,

Dziś ja jestem zaraz za Tobą, co tam z rana?

Opublikowano

Cześć Piotrucha,

Dziś ja jestem zaraz za Tobą, co tam z rana?

musze zaraz uciekac bo wioze szefostwo na lotnisko do dusseldorfu, tydzien luzu bedzie :wink4:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:02_________________________________________________milego dzionka zycze, narson

Opublikowano

@elmartinez ..

w VAGu jest opcja testowania zegarów i tam powinno zawsze zapiszczeć ... inaczej pewnie buzzerek padł

(a przy okazji fajnie testy wyglądają .. jak wskazówki lecą za czerwone pole ... zapalają się lampki, o których nie wiesz, że masz :D )

Opublikowano

@elmartinez ..

w VAGu jest opcja testowania zegarów i tam powinno zawsze zapiszczeć ... inaczej pewnie buzzerek padł

(a przy okazji fajnie testy wyglądają .. jak wskazówki lecą za czerwone pole ... zapalają się lampki, o których nie wiesz, że masz :D )

Dobry,

Dzięki za info, o tym nie wiedziałem ;) Zaraz po pracy podłączę Vaga i sprawdzę co i jak :cool1:

Opublikowano
:hi: