CHRISMEN Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja też mam zamiar nad morze prysnąć więc nieobecny usprawiedliwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Madas a masz kablówkę tą co wtedy? masz sygnał HD i 3D jak w eNce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 aby miec HD to trzeba mieć odpowiedni dekoder 3D TV sam może zrobić choć moim zdaniem na chwilę obecną to jeszcze bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 tak pytałem bo mam dekoder "N" z HD i 3D ale TV mam 2D niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No to raczej obrazu się nie przerobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 07:40_________________________________________________fatalna pogoda a ja musze do pracy [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 07:41_________________________________________________quwa chyba cierpie na bezsennosc, klade sie o 01.00 otwieram oko o 03.00 albo o 04.00 i nie moge juz zasnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Madas a masz kablówkę tą co wtedy? masz sygnał HD i 3D jak w eNce? mam HD tylko muszę iść dekoder zamienić ... już dzwoniłem w tej sprawie aby miec HD to trzeba mieć odpowiedni dekoder 3D TV sam może zrobić choć moim zdaniem na chwilę obecną to jeszcze bieda no nie jest za ciekawy - oglądałem u brata ale jak masz film w 3D to jest miazga za***ista :kox: [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 09:35_________________________________________________ :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jeżeli się ktoś nudzi albo będzie w poniedziałek wracał przez Piłę znad morza, to zapraszam na lotnisko na trening sprawnościowy automobilklubu pilskiego zaczynamy o 11 niestety wymagany kask i wpisowe 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 hehe pierwszy po przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 hi ja dzisiaj miałem spalanie 4.7 ale Piłę omijałem .. pasek wielorowkowy poszedł w mak w okolicach Trzcianki, próbowałem jechać 50km/h, ale się grzało auto strasznie i dalej było holowanko ... jutro będzie rezanie ... [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 20:44_________________________________________________jaki pasek kupić: Bosch , Contitech ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jaki pasek kupić: Bosch , Contitech ? kiedyś kupiłem GATESA to lekko świergotał więc ja bym brał conti bo o boschach nic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jaki pasek kupić: Bosch , Contitech ? ori ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Bart w pracy czy w domu? widać zajęty jesteś ja muszę wstać 7ma ale jakoś nie chce mi się spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Przed chwilą z pracy wróciłem Konam, idę spać - też o 7 muszę wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 kolorowych snów pozdro dla żonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 doberek tak wcześnie ? :gwizdanie: ps. poszukuję patentu na śruby serwisowe do odsunięcia pasa przedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi