Inkognito Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Musashi nie orientujesz się czasem czy dostane gdzieś taki stożek??[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 15:13_________________________________________________w poniedziałek jadę na program i chciał bym go mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 dzwon do IC Jezeli w IC by byly daj znac to sie jakis rabat skoluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 dzwon do IC Jezeli w IC by byly daj znac to sie jakis rabat skoluje. mają na jutro pipercrosa a ITG nie hmmm. co proponujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 dzwon do IC Jezeli w IC by byly daj znac to sie jakis rabat skoluje. mają na jutro pipercrosa a ITG nie hmmm. co proponujesz?? zabacz/zadzwoń czy Prince na Dąbrowskiego nei ma takich gadżetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 dzwon do IC Jezeli w IC by byly daj znac to sie jakis rabat skoluje. mają na jutro pipercrosa a ITG nie hmmm. co proponujesz?? zabacz/zadzwoń czy Prince na Dąbrowskiego nei ma takich gadżetów dzwoniłem ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 tak u cieibe 229mm ech, no nie chcialem ciebie odwodzic. chcialem uczulic. jest sporo AFN-ow ktore maja 130-135 KM, i ok 290 Nm i jakos nic sie nie dzieje. chodzi o to aby potencjal zamieniac na kinetyke na 4 i 5tym biegu. i bezwglednie nigdy zaraz po puszczeniu sprzegla. zacząłem się zastanawiać nad cipkiem, bo wiem, że pojeżdże tym autem jeszcze pewnie ze 3 lata :gwizdanie: sprzęgło jest nówka i dlatego nie wiem czy mam się obawiać czy nie... wiadomo, że nie chce pałować na 1 i 2 czy tam strzelać ze sprzęgła na światłach, ale na 3 czasami lubie ciągnąć pod czerwone pole chodzi o elastyczność na trasie a to faktycznie głównie 4 i 5 mam rebusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ? spoko loko, wróciłem z Wawy niedawno... a co w Germani słychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ? spoko loko, wróciłem z Wawy niedawno... a co w Germani słychać? oj quwa Wojtasie zapidalam jak beduin albo dwoch, 9 pazdziernika spadam do pl bo nie podolam bez malej przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 oj quwa Wojtasie zapidalam jak beduin albo dwoch, 9 pazdziernika spadam do pl bo nie podolam bez malej przerwy to nie za dobrze kurde... trza się szanować i jak się da to opierniczać ja po 5 tygodniach szkoleń nie wiem jak sie zbiorę do normalnej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 dzwoniłem ni ma to zamow od importera, wysylkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 raz nawet nie podolalem i wyladowalem w szpitalu, lepiej byc zwyklym pracownikiem bo wtedy masz zlew na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ale na 3 czasami lubie ciągnąć pod czerwone pole chodzi o elastyczność na trasie a to faktycznie głównie 4 i 5 mam rebusa ale 3jka po c*pie, to jest do ruszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 raz nawet nie podolalem i wyladowalem w szpitalu, lepiej byc zwyklym pracownikiem bo wtedy masz zlew na wszystko no dokładnie, ale trzeba też sie piąć w góre trochę odpoczniesz, to może wróci do normy wszystko [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:21_________________________________________________ ale 3jka po c*pie, to jest do ruszania hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ? u mnie jakies przeziębienie, nie potrzebuje ktos zwolnienia? jakby co, moge zarazic [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:22_________________________________________________ raz nawet nie podolalem i wyladowalem w szpitalu, lepiej byc zwyklym pracownikiem bo wtedy masz zlew na wszystko nie ma co przeginac z praca. wszystko z rozsadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 oj quwa Wojtasie bylem jako zwykly pracownik przez 8 lat i powiem Tobie mniej zmartwien. spalem lepiej, myslalem mniej i mialem wszystko w d.... . teraz musze myslec za wszystkich i robic za szefa i za siebie. quwa nie wiem czy podolam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 hyhy najwazniejsze aby silnik po programie nie kopcil. w przeciwnym wypadku turbina raz dwa zawali sie sadza i bedzie gorzej niz przed c*paa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ? u mnie jakies przeziębienie, nie potrzebuje ktos zwolnienia? jakby co, moge zarazic [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:22_________________________________________________ raz nawet nie podolalem i wyladowalem w szpitalu, lepiej byc zwyklym pracownikiem bo wtedy masz zlew na wszystko nie ma co przeginac z praca. wszystko z rozsadkiem. oj Marcinie , to nie pl. jakie zwolnienie? jade do pl i tak szef dzwoni do mnie co i jak kiedy i gdzie...... co mam wiecej powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 oj quwa Wojtasie bylem jako zwykly pracownik przez 8 lat i powiem Tobie mniej zmartwien. spalem lepiej, myslalem mniej i mialem wszystko w d.... . teraz musze myslec za wszystkich i robic za szefa i za siebie. quwa nie wiem czy podolam powinienes miec pomocnika, ktory przejmie twoje obowiazki, a ty tylko bys kiwal glowa i mowil schneller, schneller, ja, ja, gut, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 urlop czy zwolnienienie i tak jestem na smyczy [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:29_________________________________________________ oj quwa Wojtasie bylem jako zwykly pracownik przez 8 lat i powiem Tobie mniej zmartwien. spalem lepiej, myslalem mniej i mialem wszystko w d.... . teraz musze myslec za wszystkich i robic za szefa i za siebie. quwa nie wiem czy podolam powinienes miec pomocnika, ktory przejmie twoje obowiazki, a ty tylko bys kiwal glowa i mowil schneller, schneller, ja, ja, gut, ale gdzie znajde takiego glupka jak ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi