Pepin Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ? spoko loko, wróciłem z Wawy niedawno... a co w Germani słychać? jeden z DE drugi ze 100licy .. i cfaniakują ... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:50_________________________________________________ oj quwa Wojtasie bylem jako zwykly pracownik przez 8 lat i powiem Tobie mniej zmartwien. spalem lepiej, myslalem mniej i mialem wszystko w d.... . teraz musze myslec za wszystkich i robic za szefa i za siebie. quwa nie wiem czy podolam powinienes miec pomocnika, ktory przejmie twoje obowiazki, a ty tylko bys kiwal glowa i mowil schneller, schneller, ja, ja, gut, ja, ja , gut .. to na PRO ZIBEN ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ? spoko loko, wróciłem z Wawy niedawno... a co w Germani słychać? jeden z DE drugi ze 100licy .. i cfaniakują ... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:50_________________________________________________ oj quwa Wojtasie bylem jako zwykly pracownik przez 8 lat i powiem Tobie mniej zmartwien. spalem lepiej, myslalem mniej i mialem wszystko w d.... . teraz musze myslec za wszystkich i robic za szefa i za siebie. quwa nie wiem czy podolam powinienes miec pomocnika, ktory przejmie twoje obowiazki, a ty tylko bys kiwal glowa i mowil schneller, schneller, ja, ja, gut, ja, ja , gut .. to na PRO ZIBEN ... oj Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ja, ja , gut .. to na PRO ZIBEN ... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:57_________________________________________________ najwazniejsze aby silnik po programie nie kopcil. w przeciwnym wypadku turbina raz dwa zawali sie sadza i bedzie gorzej niz przed pipka. mi teraz nie kopci podobno prawie wcale, ale to zasługa DPFa w dużej mierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 wy znow o sexsie [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:06_________________________________________________uciekam do wyra bo jutro padne na r.....[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:08_________________________________________________milej nocki zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 mi teraz nie kopci podobno prawie wcale, ale to zasługa DPFa w dużej mierze mi też .. a DPFa nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 mi teraz nie kopci podobno prawie wcale, ale to zasługa DPFa w dużej mierze czyli nie wiesz czy nie kopci [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 22:43_________________________________________________ ja, ja , gut .. to na PRO ZIBEN ... a co to tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Inkognito ja mam ITG praktycznie nowy filtr, do 300 KM, średnica wyjścia chyba 76 mm + olejek w spray'u, mogę sprzedać w cenie nowego -10%, i tak stracę ale nie potrzebuję bo moje V8 lepiej chodzi na normalnym filtrze + gotts mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 witam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ktoś chętny na mycie autka dzisiaj po południu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ktoś chętny na mycie autka dzisiaj po południu ? ja zapraszam do Ślesina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 jakby ktoś szukął wrażeń http://blackridersclub.phorum.pl/viewtopic.php?p=4481#4481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 kiedy jakiś spot w PN :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 excellent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 kiedy jakiś spot w PN :gwizdanie: pewnie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 kiedy jakiś spot w PN :gwizdanie: pewnie za tydzień tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 śmigacie jutro na tor?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 kiedy jakiś spot w PN :gwizdanie: pewnie za tydzień tak jest to proszę wpisać datę i godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ja mogę wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi