slawek5170 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 no VAG rewelka. miło było Was poznać panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 śrubokrętem zielony ale byka strzeliłeś mieliście mini spota ? czy spota bo w podwieszeniu nadal widnieje 09-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 witam Vario ogarnołem lampę co kiedyś o niej rozmawialiśmy? jak coś to moge na spota podrzuciś Ci primer + klej ze szczeliwem i uszczelnisz powierzchniowo, powinno pomoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 śrubokrętem zielony ale byka strzeliłeś mieliście mini spota ? czy spota bo w podwieszeniu nadal widnieje 09-10 jak widac nie przeszkodzilo to w rozumieniu tekstu spotkanie robocze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 śrubokrętem zielony ale byka strzeliłeś mieliście mini spota ? czy spota bo w podwieszeniu nadal widnieje 09-10 jak widac nie przeszkodzilo to w rozumieniu tekstu spotkanie robocze, a ja sie zastanawiałęm co to takiego ten "sróbokrętem" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Gwerty, zanosi się chyba na zakup nowych lamp ale dzięki za zaangażowanie, jak na razie lampa co parowała nie paruje ale soczewka chyba się skonczyła bo słabo świeci, jak jest mokro to jak bym na jednej tylko jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Gwerty, zanosi się chyba na zakup nowych lamp ale dzięki za zaangażowanie, jak na razie lampa co parowała nie paruje ale soczewka chyba się skonczyła bo słabo świeci, jak jest mokro to jak bym na jednej tylko jechał to jak cos to w wolnej chwili wyciagnij lampe i zobacz czy da sie wyjąć odbłysnik soczewki . moze uda sie zregenerować odbłysniki. koszt zawsze niższy niż kupowac nowe lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 no VAG rewelka. miło było Was poznać panowie mi też było miło poznać i mam nadzieje że do zobaczenia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 śrubokrętem zielony ale byka strzeliłeś mieliście mini spota ? czy spota bo w podwieszeniu nadal widnieje 09-10 jak widac nie przeszkodzilo to w rozumieniu tekstu spotkanie robocze, a ja sie zastanawiałęm co to takiego ten "sróbokrętem":polew: :polew: co tutaj rozumiec? "sróbokrętem" strzeliłem byka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 śrubokrętem zielony ale byka strzeliłeś mieliście mini spota ? czy spota bo w podwieszeniu nadal widnieje 09-10 jak widac nie przeszkodzilo to w rozumieniu tekstu spotkanie robocze, a ja sie zastanawiałęm co to takiego ten "sróbokrętem" :polew: co tutaj rozumiec? "sróbokrętem" strzeliłem byka zielonemu nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 zielonemu nie wypada a co to za dyskryminacja? zielony tez czlowiek, ma prawo do strzelania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 nie ma sprawdzania ortografii to zielona jagódka się zagubiła w ciemnym lesie jak by nie było, moderatorów obowiązuje poprawna pisownia, my to możemy ale nie powinniśmy pisać byle jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Dajcie już spokój z tym ortograficznym znęcaniu się bo pewnie każdemu coś kiedyś się chlapnęło i tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 nie ma sprawdzania ortografii to zielona jagódka się zagubiła w ciemnym lesie jak by nie było, moderatorów obowiązuje poprawna pisownia, my to możemy ale nie powinniśmy pisać byle jak a ty sie gubisz we wlasnym domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 czasami po pijaku się gubię, czasami w nocy do kibla trafić nie mogę popłakałem się ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 idę spać dysortografy do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 bis morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Guten Morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 :hi: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi