blind1 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 No zgadza się...przyznaje się bez bicia.....Małe problemy rodzinne ale już jest wszystko ok a pozatym pojawiła sie pewna osóbka no i czasem człowiek zwariuje :gwizdanie: calkiem to rozumiem, mam tez te proplemy.....
Rako Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 ale teraz moja suszy mi głowe o wyjazd w niedziele do KC więc zapewne wpadniemy na spota Może będą znajome twarze chociaż pewnie przybyło troche nowych [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 21:42_________________________________________________kurczaki i znowu cosik się przeciąg zrobił ;p
Młodzik Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 dobry widze że wszyscy już spią :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 kto śpi ten śpi, u mnie jeszcze dzieci nie śpią
Madas Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 właśnie - kto śpi ten śpi :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a spoko całkiem, bycze sie dzisiaj, bo wybrałem sobie nadgodziny z roboty sobotniej :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 a spoko całkiem, bycze sie dzisiaj, bo wybrałem sobie nadgodziny z roboty sobotniej :gwizdanie: a nie placa nadgodzin? tez sie bycze :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 płacą, ale wolą jak ludzie wybierają wolne, a że roboty ogólnie jest dużo to ludzie też wolą wolne od kasy [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:48_________________________________________________- Muszę Ci coś powiedzieć. Twoja żona sypia z ludźmi za pieniądze. - Co?! Skąd wiesz?! - Widziałem ją wczoraj w burdelu. - Nie wierzę… ona jest prostytutką… - Tak. Przykro mi stary. - Mówiła coś? - Niewiele. „Rżnij mnie mocniej” i takie tam.
marek_xtr Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Kto wpada w Niedzielę na spota :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 ja jak sie mi uda urwać ze szkoły
marek_xtr Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja też będę leciał ze szkoły ale z Kielc
Maxcudo Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Kto wpada w Niedzielę na spota :gwizdanie: Ja się chyba zjawie, tak na 90%
Rekomendowane odpowiedzi