Młodzik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 BTW mam juz odlozony nowy motor :gwizdanie: w taką pogodę na motorze trochę zimno Ci będzie
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 co nabyłeś ? a 2 letni bezwalkowiec, 60.000 km
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja w 2 lata 155 tkm zrobilem swoim BRE
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 od seata exeo ? nie, PD od VW.[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:23_________________________________________________ Ja w 2 lata 155 tkm zrobilem swoim BRE w GB tyle sie nie jezdzi.
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 jeździ się, tyle, że liczniki cofają tak jak w PL, wiem bo pracuję już bite 5 lat więc wiem [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:27_________________________________________________Musa, w VW chyba silniki są poprzecznie montowane tak jak w A3, wejdzie to do A4 które ma wzdłużnie montowane? pewnie trochę zabawy będzie
Musashi Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 jeździ się, tyle, że liczniki cofają tak jak w PL, wiem bo pracuję już bite 5 lat więc wiem [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 23:27_________________________________________________Musa, w VW chyba silniki są poprzecznie montowane tak jak w A3, wejdzie to do A4 które ma wzdłużnie montowane? pewnie trochę zabawy będzie no cofaja ale w trakcie drogi do PL. silnik kupilem w GB i czeka sobie na transport. fakt silniki poprzeczne. do zamiany miska (z wzdluznego czyli mojego) smok pompy oleju z AVF, pokrywa glowicy z mojego. no i do przelozenia rowniez pozostaje osprzet. jak sie ociepli i bede miał czas to sie pobawie,
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 u mnie zimno ale nie wiem ile teraz jest, o 20tej minus 12 było
benoos Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 w Jarocinie teraz trochę "cieplej" -11 i słoneczko mam prośbę, możecie polecić kogoś z Poznania kto zamontowałby koledze RNS-E w B7, jest zainteresowany moim autem, temat w Zakupie kontrolowanym: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242648 dzięki
Rekomendowane odpowiedzi