tomekkk83 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 powoli powstaje ale jeszcze daleka droga i termin zabojczy w srodku kaluze wilgoc jak cholera a nidziarze juz scianki stawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 i jak poszło? Dobrze Będzie na pewno 3, a więc zdane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 gratz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz23a1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 koledzy wczorajpijalem o audi ze mi padlo na swiatlach podjechalem wyluzowalem biegi no zielone i juz niemoglem zadnego biegu wlaczyc no to zepchnalem niebylo zadnego trzasniecia nic pedal sprzegla zrobil sie miekki i niemoglem zadnego biegu wlaczyc wiec zgasilem go i wlaczylem 3 odpalilem go na rozruszniku i dojechalem do domu. wczoraj mi ktos pisal ze mam wymienic wysprzeglik kupilem dzis wlasnie wymienilem go odpowietrzylem i nadal nic pomocy niewiem co mam zrobic chce do niedzieli go zrobic bo spotkanie w Poznaniu . co to moze byc za przyczyna prosze o pomoc. niewiem kupic jeszcze jutro pompe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 powoli powstaje ale jeszcze daleka droga i termin zabojczy w srodku kaluze wilgoc jak cholera a nidziarze juz scianki stawiaja ciekawe czy przed euro będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Siemka chlopaki. Sorki ze dopiero teraz ale dopiero wróciłem, szkoda ze tylko na chwile i na weekend emigruje pod frankfurt am mainz ;(. Ogolnie tez chcialem podziekowac za spocika, bylo , foty tez .Musa sprawdzales mi te kąty?? Ogolnie mam pyt do Ciebie czy to jest mozliwe ze mechanior przestawil pasek rozrządu na pompie? Maxcudo, ja moge wymienic zderzak, nie bedzie trzeba lakierowac A V8 Varia jest . Tez bym chcial cos takiego. Sory ze z lekka uogólniłem wątek, ale troszku sie spiesze. Miłego weekendu wszystkm życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Lele to szerokości i przyczepności życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nic nowego, czyli chronologicznie: http://www.rp.pl/artykul/182403,805983-Niemieckie-auto-na-celowniku.html http://www.rp.pl/artykul/757731,824729-Jakie-auta-kradna-zlodzieje-w-Polsce-najczesciej.html Ciekaw jak wygląda rozkład wg modeli A4. co z tego, to tylko teoria. cos wiecej moga powiedziec osoby doswiadczone ta statystyka, jest tutaj kilka osob... [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:28_________________________________________________ Musashi w górach jesteś, że śnieg sypał? ja dzisiaj zmokłem jak szedłem na pocztę a jak wróciłem do domu to słonko wyszło tylko, w puszczy noteckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nic nowego, czyli chronologicznie: http://www.rp.pl/artykul/182403,805983-Niemieckie-auto-na-celowniku.html http://www.rp.pl/artykul/757731,824729-Jakie-auta-kradna-zlodzieje-w-Polsce-najczesciej.html Ciekaw jak wygląda rozkład wg modeli A4. co z tego, to tylko teoria. cos wiecej moga powiedziec osoby doswiadczone ta statystyka, jest tutaj kilka osob... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 :hi:dzis panowie weszlismy na budowe zintegrowanego centrum....(cos tam dalej ale nie pamietam) czuli po prostu dworca glownego tam dopiero jest masakra bloto po kostki niby tak przestrzegaja bhp a burdel tam jest jak na kazdej budowie podejzewam ze bedzie kolejny bubel z seri euro 2012 hahaha. przeciez wlasnie z takiego powodu wstrzymywano wszystkie inwestycje do ostatniej chwili, zeby pozniej dla dobra sprawy uzasadnionym bylo przymkniecie oka na wyprodukowane buble. [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:42_________________________________________________ yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 i jak poszło? Dobrze Będzie na pewno 3, a więc zdane :good: oblewasz czy czekasz do wynikow? [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:55_________________________________________________ koledzy wczorajpijalem o audi ze mi padlo na swiatlach podjechalem wyluzowalem biegi no zielone i juz niemoglem zadnego biegu wlaczyc no to zepchnalem niebylo zadnego trzasniecia nic pedal sprzegla zrobil sie miekki i niemoglem zadnego biegu wlaczyc wiec zgasilem go i wlaczylem 3 odpalilem go na rozruszniku i dojechalem do domu. wczoraj mi ktos pisal ze mam wymienic wysprzeglik kupilem dzis wlasnie wymienilem go odpowietrzylem i nadal nic pomocy niewiem co mam zrobic chce do niedzieli go zrobic bo spotkanie w Poznaniu . co to moze byc za przyczyna prosze o pomoc. niewiem kupic jeszcze jutro pompe? a wymieniles pompe sprzegla? [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:56_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 koledzy mam ładnego macbooka air na sprzedaż http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246187.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz23a1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 pompy sprzegla niewymienilem bo niemieli dopiero bedzie w poniedzialek .... wiec chyba niewpadne w niedziele pozdrawiam koledzy ... acha pod pedalem zdjelem ta gumke i ten silowniczek jest troche luzny(lewo prawo lata i tloczysko co wychodzi leciutko osmarowane (smarem lub olejem) ma tak byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 koledzy mam ładnego macbooka air na sprzedaż http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246187.0 super sprzecik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 koledzy mam ładnego macbooka air na sprzedaż http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246187.0 super sprzecik. i w dobrej cenie leży prawie nieużywany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 pompy sprzegla niewymienilem bo niemieli dopiero bedzie w poniedzialek .... wiec chyba niewpadne w niedziele pozdrawiam koledzy ... acha pod pedalem zdjelem ta gumke i ten silowniczek jest troche luzny(lewo prawo lata i tloczysko co wychodzi leciutko osmarowane (smarem lub olejem) ma tak byc? ten silownik to wlasnie pompa sprzegla a spot jest w kolejny weekend - 4 marca (spotykamy sie co 2 tygodnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz23a1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 to tez wymienie mam nadzieje ze to nie sprzeglo ;( kupie ta pompe i wymienie jak zrobie to napewno wpadne audi mam krotko ale zawsze mi sie podobalo mialem wczesniej a3 ale a4 to jest to czego szukalem . chyba ze ktos ma na sprzedaz pompe to odkupie i podjade po nia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 to tez wymienie mam nadzieje ze to nie sprzeglo ;( kupie ta pompe i wymienie jak zrobie to napewno wpadne audi mam krotko ale zawsze mi sie podobalo mialem wczesniej a3 ale a4 to jest to czego szukalem . chyba ze ktos ma na sprzedaz pompe to odkupie i podjade po nia pozdrawiam jakbys dal znac rano to bym ci zalatwil. teraz to dopiero jutro. no ale to i tak w poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz23a1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 a powiedz mi jaka cena? nawet do poznania bym podjechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi