Yelo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Yelo do Konina max 100, na autostradzie 120 cały czas a Września Poznań do 120 i spoko ale szybsi ode mnie też byli A ja dzisiaj po Kaliszu 40-50 i nie było szybszych
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 chlopaki, spadlo troszke sniegu, moze jakis parking zaliczymy? ja niestety nie dam rady... dopiero co do chaty wrocilem i browar sacze...
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 sącz sącz a my sobie poćwiczymy :gwizdanie: Kuredu bedziesz na spocie??
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 cwiczcie cwiczcie... choc szczerze powiem ze tez bym polatal zeby wyczuc wozek bo tym jeszcze nie mialem okazji... choc dzisiaj juz kilka zakretow na parkingu zaliczylem :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Praktyka czyni mistrzem szczególnie w Q i RWD w FWD kwestia przekonania się i dodania gazu jak auto wpada w poślizg, tj. dupcia szybsza od mordki, ESP ESP ale swoje umiejętności i instynkt trzeba mieć. pozdro Do jutra
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 dobry wieczorek, my juz po małym spocie, było super. Taki szybki spontan a byly cztery A4 i jedno berlingo
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja sie nie zalapalem, moze jutro...
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja sie nie zalapalem, moze jutro... nie chciałem Ci pisać już bo gości masz
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 dobrze, nawet moje Q zostało nakrecone. Powinien sie pojawic filmik
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja na jutro tez sie pisze... takze jak bedzie snieg to sie poslizgamy
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja na jutro tez sie pisze... takze jak bedzie snieg to sie poslizgamy wezme jednego z gosci...
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja na jutro tez sie pisze... takze jak bedzie snieg to sie poslizgamy wezme jednego z gosci... ciocie weźmiesz to będzie szczęśliwa i z wrażenia nie zaśnie przez tydzień
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja na jutro tez sie pisze... takze jak bedzie snieg to sie poslizgamy wezme jednego z gosci... ciocie weźmiesz to będzie szczęśliwa i z wrażenia nie zaśnie przez tydzień kuzyna
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a ma ?? [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 23:14_________________________________________________aaaaaaaa w ogóle chłopaki dzięki za mini spota
Rekomendowane odpowiedzi