Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko :hi:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bondziorno :hi:

Jest tu ktoś z Lubonia może? Miałbym coś do odebrania na Rejtana 12A (ŁazienkaPlus) w godz. 10-18:00

Opublikowano
Bondziorno :hi:

Jest tu ktoś z Lubonia może? Miałbym coś do odebrania na Rejtana 12A (ŁazienkaPlus) w godz. 10-18:00

Pisz do Madasa...

Opublikowano

dobry wszystkim, downo mnie tu nie było ale trochę zalatany byłem

Opublikowano

ale dzisiaj miałem farta, jadąc do lekarza złapali mnie na suszarkę, 82/30, 10 pkt i 500 zł, ale kochany Pan Policjant puścił mnie wolno

Opublikowano
ale dzisiaj miałem farta, jadąc do lekarza złapali mnie na suszarkę, 82/30, 10 pkt i 500 zł, ale kochany Pan Policjant puścił mnie wolno

Ciekawe co im powiedziałeś :naughty:

Opublikowano
Prawde powiedzialem ;)

.. Żona rodzi czy może coś z cyklu "zostawiłem włączone żelazko" ? :kox:

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

Mnie wczoraj w Antoninku też zsuszyli 82 na 50 ale normalnym tekstem że spiesze się na trening siatkówki do Poznania i jeszcze teraz stracę parę minut to mnie puścił bez niczego - super gość.

Opublikowano

niski blondyn? mnie też na zwężce złapali, tj. jak śmigałem z wiaduktu w stronę Krańcowej

prawda była taka, że jechałem do lekarza na 10.30 na Kostrzyńską, ewidentnie było widać, że coś ze mną nie halo więc wiedział, że nie ściemniam

ten facet jest bardzo w porządku, już raz mnie puścił jak miałm 100/70 jak stali przy salonie Renault, to było jak jeszcze starym Lexem śmigałem

Opublikowano

Kumpel, jak wiózł swojego znajomego do szpitala i go złapali na suszarę, to po pokazaniu kumpla, opowiedzenia co i jak, dostał jeszcze eskortę z kogutem :thumbup1:

Opublikowano

siema. co tam ? :)

Opublikowano
:naughty: muszę się nauczyć tej kwestii: o żesz człowieku, zobacz człowieka w człowieku :polew:
Opublikowano

dobry wieczor.