Gwerty Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 witam w koncu wolny weekend ---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 15:55 ---------- pochwalcie sie co dzisiaj zrobiliście dla swoich AUDI na dzień kobiet Regulacja reflektorów po regeneracji powiedz mi jak z parowaniem? udało sie cos zaradzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jak tam sobie trwacie? Planujecie coś w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 witam w koncu wolny weekend ---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 15:55 ---------- pochwalcie sie co dzisiaj zrobiliście dla swoich AUDI na dzień kobiet Regulacja reflektorów po regeneracji powiedz mi jak z parowaniem? udało sie cos zaradzic? Póki co stała na deszczu i nie zaparowało. Ale prawdziwy test będzie na myjce. Ze złych informacji - zwarcie do plusa silniczka regulacji lewego reflektora (zajrzę tam jak przyjdą LEDy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 dziwne bo w elektryke wogóle nie ingenerowałem, poza podłaczeniem przesłon z soczewki. ---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:29 ---------- chłopaki a jak w tym roku z bukowina? jakis wspolny wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 z Lele wstępnie gadałem o wyjeździe, ja jak by nie było i jak wogóle pojadę to na 100% na Wrocław, co do godziny wyjazdu to ja jestem za 3-4 w rano i prędkość 110-120, na pewno będę robił krótkie posotoje bo z 2ką dzieci to wiadomo jak jest, można odkopać wątek wyjazdu i zebrać opinie innych chętnych ---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:39 ---------- http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?174155-WIELKOPOLSKI-WYJAZD-DO-BUKOWINY-TATRZAŃSKIEJ/page4 można kogoś poprosić o otwarcie i pogadać w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 siemama ktoś z Was zmiękczacz/uzdatniacz wody?Jakby ktoś potrzebował, to sprzedaję tabletki solne (sól tabletkowana) do takich urządzeń Możesz podać ofertę dla Klubowiczy, szepnę ojcu słówko Dla Klubowiczy 25zł za worek 25kg Do 3szt. do odbioru na Górczynie. Większe ilości w Jarocinie lub Żerkowie k. Jarocina, albo "przy okazji" mogę podrzucić lub podać do Poznania, kwestia dogadania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 z Lele wstępnie gadałem o wyjeździe, ja jak by nie było i jak wogóle pojadę to na 100% na Wrocław, co do godziny wyjazdu to ja jestem za 3-4 w rano i prędkość 110-120, na pewno będę robił krótkie posotoje bo z 2ką dzieci to wiadomo jak jest, można odkopać wątek wyjazdu i zebrać opinie innych chętnych---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:39 ---------- http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?174155-WIELKOPOLSKI-WYJAZD-DO-BUKOWINY-TATRZAŃSKIEJ/page4 można kogoś poprosić o otwarcie i pogadać w tym wątku chetnie moim zdaniem warto jechac w grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 jak pojedziemy razem to może załatwię z 2 koguty na dach i tablicę PILOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ma ktoś z Was zmiękczacz/uzdatniacz wody?Jakby ktoś potrzebował, to sprzedaję tabletki solne (sól tabletkowana) do takich urządzeń, właśnie jutro jadę do Niepruszewa podrzucić 10 worków klientowi A ja takich worków to sie nawoże po całej EU:kox: ---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:00 ---------- jak pojedziemy razem to może załatwię z 2 koguty na dach i tablicę PILOT Nie jechałem jeszcze jako gabaryt:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 może będzie okazja, fajnie by to wyglądało eskorta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 dobry wieczor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 :siema:Jutro moja niunia ma zakladane przewody hamulcowe w oplocie stalowym. Ciekawe jaki bedzie efekt:naughty: Ale zamówiłem też domykanie szyb i mi kolo napisal ze maja tylko do bory brata. Za mało popularna jest:nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?174155-WIELKOPOLSKI-WYJAZD-DO-BUKOWINY-TATRZAŃSKIEJ/page4 można kogoś poprosić o otwarcie i pogadać w tym wątku otwarty. ---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:40 ---------- z Lele wstępnie gadałem o wyjeździe, ja jak by nie było i jak wogóle pojadę to na 100% na Wrocław, ostatnio do zakopca jezdze "na przelaj", najkrotsza droga przez Kalisz-sieradz, omijając autostrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 może będzie okazja, fajnie by to wyglądało eskorta Ja przez 4 miesiace jezdziłem ciężarówką z kogutami i raz jak jechałem na nich z murowanej do obo, w nocy oczywista, to wszyscy jak jeden zwalniali i do prawej:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Musa, kiedyś tak śmigałem do Częstochowy ale teraz za bardzo wyśmigane te drogi, nie mówiąc już o ciężarówkach, ja tam jednak jestem za Wrocławiem i A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 a ile za autostrade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 nie wiem ale nie patrzę na to za bardzo, w koszta sobie wrzucę ---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:12 ---------- Katowice - Kraków 18 PLN, resztę sprawdzę ---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:12 ---------- 18 zł jak pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 doberek z rana---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:20 ---------- slo ja dzisiaj ze Śremu w śnieżycy wracałem no ale jeszcze na zimówkach jechales przez srem i nie wpadles na kawe, bedzie w... śpieszę się zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 jak ostatnio jechalem bylo krakow katowice 16zl po 8 na brame podniesli sk.... jedne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 po 9 liczą teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi