TaSiOrXx2 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 witam dużo klubowiczów przyjeżdża na te spoty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 cześć zależy czasem jest sporo aut a czasem kameralnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Siema! Umawiamy się na przyszłą niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 niestety nie dam rady w nastepna niedziele. na weekend uciekam na suwalszczyzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja jestem za, ale nie wiem czym jeszcze przyjadę, bo Audi dzisiaj odjechała do Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja jestem za, ale nie wiem czym jeszcze przyjadę, bo Audi dzisiaj odjechała do Gdyni sprzedałes? za ile poszło ostatecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 gratki sprzedaży, czego szukasz jako następnego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja jestem za, ale nie wiem czym jeszcze przyjadę, bo Audi dzisiaj odjechała do Gdyni sprzedałes? za ile poszło ostatecznie. Planowane było za 13,500zł, ale zeszło na 12.900zł więc myślę, że dobrze poszła ---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:07 ---------- gratki sprzedaży, czego szukasz jako następnego auta? Tego jeszcze nie wiem, puki co nie myślę, kasa idzie na zapłacenie za studia Na zloty będę przyjeżdżał jeszcze nie wiem czym może do roweru dorobię ramki klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Na zloty będę przyjeżdżał jeszcze nie wiem czym może do roweru dorobię ramki klubowe Michał, przecież tak naprawdę nie chodzi o samochód, tylko o ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja ponad 2 lata bez Audi i jakoś się z towarzystwem trzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dokładnie ... fajnie czasem się jest spotkać czy ma się audi czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dlatego będę przyjeżdżał nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie dane Ci było Jarocin w weekend odwiedzić Musa? ---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:25 ---------- I co tam nikt nie ma starych laczków 16 wysokich 40 lub 45 i szerokości kole 205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 chłopaki zrobilem dzisiaj mini sesje audiczki.. Jak się prezentuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 slo, chyba za szerokie te oponki do twojego klekota, 225 chyba powinny być z profilem 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 wiem wiem. ale to tylko kosmetyka myślę. 235 a 225 to dużej różnicy nie ma. Ale racja, tak a richtig to powinno być 225. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 w tym momencie mając 235/40 zamiast 225/40 masz większy obwód koła czyli przekłamanie licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja bym wpadał na spota ja bedzie teraz w niedziele, za 2 dni wracam do domu ---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ---------- w tym momencie mając 235/40 zamiast 225/40 masz większy obwód koła czyli przekłamanie licznika a nie powinno być 225/45 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi