variocustoms Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Bart-s jesteś na początku kolejki, muszę kupić jeszcze jedną polerkę i trochę specyfików więc zakładam, że w przyszłym miesiącu mogę jakoś ruszyć z usługami, kwestia pogody, mam nadzieję, że będzie już w miarę ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Również... dzięki za spotkanko - za 2 tyg się piszę jak będzie pogoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Również... dzięki za spotkanko - za 2 tyg się piszę jak będzie pogoda... extra fajny kazdy spocik z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No nieźle. żona pewnie niezadowolona:facepalm: No coś Ty... Zamówiła sobie i za 2 tygodnie mamy odebrać LELE jak tam, paruje auto? ---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:07 ---------- No zdarzyłem do obo wrócic i ogolnie nie jest źle. Zob jak bedzie rano jak do poz pojade. Ale chyba ogarne:wink: P.S również dzięki za spota:kox: Jak bede na miejscu to tez wpadne za 2 tyg, ale bede wiedzial to dopiero w pt przed spotem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 no to widzimy się za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja znów nie dałem rady... w ostatniej chwili mi sie plany pokrzyżowały . Pany a dlaczego nikt od nas ze starej ekipy na zlot nie jedzie ? widziałem na liście gwerty-ego, lele ? vario jak tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Fan, ja jadę, nie wiem jak Pepiny, były na liście ale nie widziałem ostatnio Karola i nie mam pojęcia czy jedzieJa jadę razem z Lele, startujemy z Komornik i lecimy na Wrocław, jak chcesz to możesz lecieć z nami, start 4 rano spod McDonaldsa w Komornikach, nie wiem czy Gwerty też z nami poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 cześć no kurcze szkoda że nie ma takiej ekipy jak 3 lata temu ale nie zawsze można się dużą grupą zgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Fan, ja jadę, nie wiem jak Pepiny, były na liście ale nie widziałem ostatnio Karola i nie mam pojęcia czy jedzieJa jadę razem z Lele, startujemy z Komornik i lecimy na Wrocław, jak chcesz to możesz lecieć z nami, start 4 rano spod McDonaldsa w Komornikach, nie wiem czy Gwerty też z nami poleci Pepiny z tego co wiem nie jadą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 cześć no kurcze szkoda że nie ma takiej ekipy jak 3 lata temu ale nie zawsze można się dużą grupą zgrać zawsze można sobie zrobić minizlot wlkp i całą ekipą z wlkp gdzieś wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 drosdek, pomysł OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 cześć no kurcze szkoda że nie ma takiej ekipy jak 3 lata temu ale nie zawsze można się dużą grupą zgrać zawsze można sobie zrobić minizlot wlkp i całą ekipą z wlkp gdzieś wyskoczyć Dokładnie jakieś jeziorko i grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 w Skorzęcinie jest fajna baza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 w Skorzęcinie jest fajna baza Fajna potwierdzam. Niedaleko jest jeszcze Powidz. Jest trochę spokojniej niż w Skorzęcinie (nie ma tyle ludzi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 powidz skorzęcin moje rewiry mógłbym coś zorganizować jeśli byłaby ochota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja też z chęcią bym się pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 dzien dobry ---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ---------- powidz skorzęcin moje rewiry mógłbym coś zorganizować jeśli byłaby ochota no i od razu polaczyc to z jakims plenerem.... foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 dzien dobry---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ---------- powidz skorzęcin moje rewiry mógłbym coś zorganizować jeśli byłaby ochota no i od razu polaczyc to z jakims plenerem.... foto dobrze kombinujesz Musashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witajcie sorki ale niedziele miałem "zabieganą". Mam również mały problem bo posiadam dwie dobre oponki na latko Klebera 205/55 R16 DYNAXER HP 2 i takie też potrzebuje kolejne dwie w miarę szybko, oczywiście jeśli ktoś ma jakieś dojście do tego. Jeśli nie to kupie nowe te lub HP3 jeśli nie będzie to kolidowało w jeżdxie. Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi