Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ktoś chętny na jakieś wieczorno-nocne jazdy po Poznaniu ? ) Za Twoim furakiem nie będzie szans nadąrzyć - fajnie, że się odezwałeś (w Twoim temacie cisza od jakiegoś czasu ). Może na spota wlecisz?
450yamaha Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Już niedługo w temacie będzie reaktywacja, bo idą zmiany-zmiany na wiosnę! PRzecież wpadaj, tu nie chodzi o ściganko (chyba, że się trafi ktoś), tylko o 'szybszy' polatanie. O spocie trzeba będzie pomyśleć
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zdecydowałeś się w końcu na program czy dalej seria?
450yamaha Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Seria, bo mocy i tak wystarczy na wszystkich kogo się spotyka, a jak już nie wystarczy, to jest to coś pokroju M6... Ale brzmiał będzie lepiej! To co, jedziesz z nami pośmigać?
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Seria, bo mocy i tak wystarczy na wszystkich kogo się spotyka, a jak już nie wystarczy, to jest to coś pokroju M6... Ale brzmiał będzie lepiej! To co, jedziesz z nami pośmigać? Ja moim gnojowozem? Musiałbym ruszyć d*pę i przejechać do Was 50km... Po 13h grzebania w garażu - dziś wymiękam. Chociaz nie ukrywam, że chętnie obejrzałbym dokładniej eSę Udanych rajdów
450yamaha Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Szkoda, liczyłem, że może się uda Jak chcesz obejrzeć auto, to kiedykolwiek będziesz w Poznaniu - daj znać
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Chętnie. Wrzuć na PW numer telefonu - no i na spota wleć
450yamaha Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zrobione. Ze spotem jak będzie cieplej też dam znać!
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 szkoda, że nie wiedziałem wcześniej a już zlądowałem V8ką na chatę
Brysio Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wybiera sie ktos moze jutro na ten kiermasz?
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 kiermasz jest w czwartek i w niedzielę a w wielką sobotę to się pisanki robi, sorry, już sobota, w niedzielę na 100% giełdy nie ma bo święta są jak byś może to przegapił Brysio
Brysio Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Adas ja jakos wyczytalem ze w sobote i czwartek wiem ze sa swieta i napewno w ta niedziele nikt nie pojdzie )) a tak apropo Wesolych Swiat!
Musashi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych Pogodnych (???) i Wesołych Świąt
Pepin Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 gdzieś widziąłem ze ktoś szuka chatki do wynajęcia .. widziałem u mnei w frmie ogłoszenie na stołókce 2 pok os. BAtorego POznan 50 mkw 509 072 390 ---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 10:56 ---------- Zdrowych Pogodnych (???) i Wesołych Świąt pogodnych, pogodnych ... w środę rano akcja klima - we wtorek ma być oryginał z zaworem
danielo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 gdzieś widziąłem ze ktoś szuka chatki do wynajęcia .. widziałem u mnei w frmie ogłoszenie na stołókce2 pok os. BAtorego POznan 50 mkw 509 072 390 Podziękował PEPIN za pamięć,zdecydowaliśmy się na Rokietnicę.A czy spot 15go jest nadal aktualny,z chęcią bym podjechał,mam kilka pytań do rezaczy.
variocustoms Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Spot bedzie raczej targowy 14tego
Bart-S Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Spot bedzie raczej targowy 14tego Możemy zrobić 2 - w sobotę uderzajcie na targi a w niedzielę obiad w Mc
drosdek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Chopaki.... wesołego zająca i smacznych jajów
Rekomendowane odpowiedzi